Ce a aparut pe pagina lui Marius, dupa ce a anuntat ca s-a despartit de Andreea Pirui

Marius si Andrees Pirui de la Puterea dragostei nu mai formeaza un cuplu. Ce au anuntat cei doi concurenti in urma cu putin timp.

Marius de la Puterea dragostei a luat pe toata lumea prin surprindere la miezul noptii, atunci cand a anuntat ca el si Andreea Pirui au decis sa puna punct povestii lor de dragoste, dupa numai cateva luni de relatie.

In urma cu cateva saptamani, Marius o ceruse de sotie pe Andreea si totul parea sa fie bine intre ei. Insa, in timpul relatiei, cei diu au avut parte de mai multe certuri si despartiri, dupa ce Marius a fost nemultumit de modul in care iubita sa se implica in certurile celorlalti colegi.

„Buna ziua, dragilor! In urma unei discutii cu Andreea, am ajuns amandoi la un numitor comun si anume ca nu mai dorim sa formam un cuplu de azi inainte. Prefer sa aflati de la noi si nu de la terte persoane. Va multumesc ca ne-ati sustinut ca un intreg! Sunteti minunati! Va doresc o saptamana linistita, a scris Marius de la Puterea Dragostei”, a scris Marius pe contul lui de Instagram.

loading...
Dupa acest anunt, Marius si Andreea au decis sa stearga orice urma a relatiei lor. Prietenii lui Marius ii sunt alaturi, in orice conditii, mai ales acum, in aceste momente grele:

„Pirui a avut o influenta negativa despre comportamentul tau in emisiune. Si nici nu te-a respectat. Din atitudinea ei nu s-a observat ca te iubeste. Nu vreau sa te simti jignit, dar trebuie sa accentuez ceea ce deja stii: guraliva, mahalagioaica, rautacioasa, „bautoare” … Cred ca mai bine despartiti … / Meriti ceva mai bun decat Pirui o fata buna si educata sa stie sa te reprezinte in societatea nu sa fie mahala.felicitari ?????? / Karma te-a lasat si fara dinti si fara iubita??”, au fost doar cateva dintre comentarii.

De cealalta parte, Andreea Pirui a decis sa nu transmita niciun mesaj.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro