CE NOTE A LUAT MARGHERITA LA BACALAUREAT

Rusine mare la Clejani! S-a aflat ce note a luat Margherita la Bacalaureat, iar fanii au ramas masca.

Margherita de la Clejani a picat examenul de bacalaureat! Artista a obtinut 6,4 la romana, 5,2 la istorie si 6,35 la geografie.Fiica Clejanilor a picat BAC-ul cu numai doua sutimi, obtinand media 5,98.

„Sunt foarte foarte suparata si am facut contestatie la Bac si vreau sa mentionez ca eu am invatat foarte mult pentru acest Bac din 2012. Am invatat la romana cat n-au invatat altii in 12 ani eu am invatat in cateve luni si pe langa cantarile pe care le am, am invatat acum. Am scris, asta ma doare cel mai tare, ca am rezolvat toate subiectele”, spunea, atunci, Margherita de la Clejani.

In toamna anului 2012, insa, solista a reusit sa promoveze examenul de bacalaureat.

loading...
Pandemia de coronavirus i-a afcetat pe artistii din industria muzicala. Margherita de la Clejani nu a mai sustinut concerte si nici nu a putut fi prezenta la anumite evenimente private, asa cum obisnuia in urma cu cateva luni.

Asa ca… artista s-a reprofilat! Margherita si-a gasit o noua pasiune si s-a orientat spre industria modei.

”Muzica ramane un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri si chestii de genul nu voi mai participa pentru ca nu ma mai reprezinta asta acum. Eu acum sunt focusata pe fashion, design si stilism, sunt consultant fashion pentru barbati, am facut niste cursuri foarte interesante si acum ma focusez foarte mult pe aceasta parte.

Am incredere deplina in ce sunt, in ce pot si in ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine si ce ma face fericita, de aceea petrec foarte mult timp in atelier”, a declarat Margherita d ela Clejani pentru a1.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro