Ce s-a intamplat cu iubita lui Iancu Sterp imediat dupa finala Survivor Romania!

A doua zi dupa finala Survivor Romania, Denisa, iubita lui Iancu, a luat o decizie neasteptata: a plecat la Londra.

Iancu Sterp s-a numarat printre cei mai indragiti concurenti de la Survivor Romania, drept dovada ca, desi nu a fost de la inceput in show-ul de supravietuire, el avea sa ajunga in marea finala si sa se bucure de o popularitate imensa.

Poate tocmai de aceea, a avut si un discurs emotionant in ultimul act al competitiei, multumind tuturor, in special celor dragi care l-au urmarit de acasa, de la familie pana la iubita lui Denisa.

„In primul rand, ma bucur din toata inima ca am ajuns in finala, mi-am indeplinit scopul cu care am ajuns aici, in Republica Dominicana, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie si mereu am lasat, zic eu, faptele sa vorbeasca pentru mine si nu vorbele. Si de asta am ajuns pana aici. Multumesc din suflet si publicului care m-a sustinut cand a fost nevoie si nu am fost eliminat din competitie.

loading...
Nici nu stiu ce sa mai zic, nu imi mai gasesc gandurile, cuvintele. Sper din tot sufletul ca mi-am facut fratii mandri. Ii iubesc din toata inima, pe mama mea o iubesc din toata inima, pe tatal meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul ca sunt mandri de mine pentru ca eu cred ca am facut ce trebuie in aceasta competite si de asta am ajuns pana aici”, a spus Iancu Sterp in ultimul lui Consiliu.

La finala, Iancu avea sa fie sustinut de mama lui, Geta, de fratele, Culita Sterp, colegii si prietenii de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu si Alex Bobicioiu, dar si de iubita lui, Denisa, cea cu care a si petrecut cateva zile frumoase la Hateg, imediat ce a revenit din Republica Domincana. Semn ca, in ciuda barfelor din competitie, cum ca ar avea o legatura cu faimoasa Emy Alupei, inima lui este tot a blondinei.

Din pacate, cei doi nu au mai putut sta impreuna, intrucat Iancu Sterp s-a despartit de iubita dupa finala Survivor Romania. Surse din preajma razboinicului sustin ca acesta a fost nevoit sa se intoarca acasa, la Hateg, chiar a doua zi de dimineata, intrucat avea de rezolvat o serie de probleme la stana familiei, astfel ca, desi isi mai dorea sa fie alaturi de Denisa o vreme, nu s-a mai putut. In plus, nici in Anglia, nu s-a mai dus cu ea asa cum planuise. In atarii conditii, ea a plecat singura la Londra, in timp ce Iancu a ramas in tara. Pentru o vreme doar…

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro