Ce spune Jador dupa scandalul in care a fost implicat cu Mario Fresh

Jador de la „Puterea Dragostei” da replica dupa scandalul de proportii in care a fost implicat alaturi de Mario Fresh. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D afirma ca sunt si foarte multe speculatii la mijloc.

Jador de la „Puterea Dragostei” a rabufnit pe contul sau oficial de Instagram. Tanarul nu a mai suportat si a ales sa vorbeasca dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu el si Mario Fresh intr-o incaierare, la mare.

„Am tot auzit stirile care s-au scris in ultima perioada despre scandalul de sambata seara si pot sa va spun ca sunt doar niste speculatii care se arunca in presa. Nu cred ca dupa ani de munca se poate pune problema sa iesim undeva si sa nu ne permitem sa platim o consumatie. Va rog nu mai aruncati cu hate si informati-va inainte de a scrie niste lucruri!” a declarat Jador de la „Puterea Dragostei”.

Concurentul a tinut sa mai precizeze: „Poze am facut cu toata lumea pentru ca eu imi iubesc oamenii. Si toti cei care au fost acolo pot confirma asta! Jador face poze si daca e ridicat de la masa! Jador e un om modest si oamenii stiu asta!”.

loading...
Jador si Mario Fresh au fost la mare. Cei doi au fost tinta unui scandal in parcarea unui club renumit din Mamaia. Autoritatile din statiunea Mamaia au fost sesizate in legatura cu un conflict, in jurul orei 4:30. Cei doi artisti ar fi fost batuti de mai multi barbati in parcarea clubului unde s-au distrat pana in zori. Agresorii au fost dusi la sectia de Politie Mamaia, unde au dat si mai multe declaratii. Impreuna cu cei doi artisti se afla si Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Procurorii au hotarat sa incadreze evenimentul la incaierare. In urma acestor informatii, reiese faptul ca Jador de la „Puterea Dragostei” a dorit sa plece atunci cand a ajuns nota de plata, asa ca le-a spus celor cu care a petrecut sa scoata din buzunar si banii pentru consumul lor, totul deoarece au avut onoarea sa stea la masa cu el si cu Mario Fresh. Asadar, in urma acestei discutii, cei doi au parasit imediat clubul, iar cativa metri mai incolo au fost luati la rost de catre acesti indivizi.

Mario Fresh a fost o victima colaterala, alaturi de iubita sa, Alexia Eram. Baiatul doar a incercat sa intervina pentru prietenul sau Jador.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro