Chiar Livian a dat-o de gol pe viitoarea mamica de la ”Puterea dragostei”!

Livian, gafa de zile mari. A dat-o de gol pe una dintre concurentele ”Puterea dragostei”.

Oare este pe drum cel de al doilea bebelus al emisiunii?

Intr-un vlog postat pe o retea de socializare, Livian a spus raspicat faptul ca Bianca ar fi insarcinata in 3 luni. Concurentul a glumit pe seama acestui lucru si chiar a lasat sa se inteleaga faptul ca nu este exclus chiar sa fie insarcinata.

„E gravida Bianca, da. Da, am vorbit cu Bianca astazi. Deja trebuie sa ne uitam dupa carucioare, pampers. Un copil o sa aveti sau doi? Daca e ca mine, doar un copil. Nu face fata la mai mult. Nu fac misto, nu i-a mai venit de 3 luni. Ea nu accepta sarcina, ii e frica. Si-a pus si asta in buze si ii e frica. Si-a facut analize. I-a zis si medicul ca daca isi pune in buze, corpul de apara. Acum asteapta analizele, dar ii e frica.

loading...
Ea zice ca asteapta sa-i vina, ca intarzie. Eu i-am spus sa priveasca lucrurile altfel, ca poate este insarcinata. Acum ma certati ca spun ca Bianca e gravida. Ca glumesc pe seama asta. Daca as spune ca nu este, ma certati ca de ce spun asta, nu vreau un copil cu Bianca, orice as spune nu este bine. Ea e paranoica acum. Ii e frica sa nu pateasca ceva bebelusul. Am intrebat-o la ce se gandeste acum, ca nu a venit de 3 luni, a zis ca ea asteapta sa-i vina. I-am spus sa se gandeasca invers, ca este. Daca chiar ar fi gravida, va fac maine un clip si va spun ce as face, lista cu toate lucrurile pe care le-as face de bucurie”, a declarat Livian de la Puterea dragostei pe vlog.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro