Cine castiga Puterea Dragostei? O fosta concurenta arunca bomba anului!

Ella si Livian vor castiga sezonul doi de la puterea dragostei, sustine Mary, fosta concurenta in show-ul matrimonial.

Mary de la Puterea Dragostei a marturisit cine crede ea ca va castiga sezonul doi al show-ului.

”Ella si Livian vor fi castigatorii. Asa cred eu, asa simt. Sunt cei mai iubiti de public si merita”, ne-a spus Mary.

De altfel, Ella si Livian sunt cei care au obtinut pana acum poate cele mai multe premii saptamanale, semn ca intr-adevar sunt in preferintele telespectatorilor.

loading...
Mary a intrat in emisiunea Puterea dragostei in primul sezon, a ramas si in cel de-al doilea, insa a plecat dupa ce si-a gasit perechea. Ea l-a cunsocut in emisiune pe Robert, baiatul de care s-a indragostit si cu care formeaza si acum un cuplu. Cei doi s-au logodit de Revelion si vor ca la anul sa se casatoreasca.

Desi ea a format un cuplu cu un baiat pe care l-a cunoscut la Puterea Dragostei, crede ca este greu ca o relatie formata in show sa reziste si dupa aceea. Dintre cuplurile care sunt acum in emisiune, singurul care crede ca va rezista ”testului realitatii” este cel format de Andreea Pirui si Marius. Si asta pentru ca Andreea Pirui i se pare ca este mult mai matura decat restul fetelor din casa.

In vara lui 2019, in finala Puterea Dragostei sezonul 1, au fost desemnatii castigatorii show-ului. Bianca si Bogdan Mocanu au fost castigatorii marelui premiu, si fiecare a primit cate 10.000 de euro.

Atat Bianca, cat si Bogdan Mocanu au ramas si in sezonul doi de la Puterea Dragostei. Daca Bogdan Mocanu a ales sa paraseasca emisiunea dupa ce a format un cuplu cu Andra, Bianca se afla si acum in casa Puterea Dragostei, unde a avut o relatie cu Livian,de care s-a despartit de curand.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro