Dovada ca Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit.

In ultima vreme au aparut tot mai multe zvonuri ca Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit. Cei doi au decis sa locuiasca separat pentru o perioada, dar distanta se pare ca nu le-ar fi facut bine, iar relatia lor de cinci ani se apropie de final.

Lidia Buble a explicat ca a fost nevoita sa se mute la Deva pentru a avea grija de parintii ei. Desi s-a intors in Bucuresti, se pare ca relatia ei cu matinalul de la „Neatza cu Razvan si Dani’ nu este tocmai una roz. Au aparut informatii ca acesta ar fi fost surprins la usa unei frumoase roscate careia i-a dus mancare la pachet, iar dupa intoarcerea in Bucuresti, Lidia a aparut in emisiunea acestuia. Dar amandoi pareau distanti si parca stanjeniti.

Desi au incercat sa para tot un cuplu in fata telespectatorilor, dupa cateva zile Lidia a sters de pe contul ei de Instagram toate pozele cu iubitul ei. Cei doi au ezitat sa dea declaratii pe marginea acestui subiect si nu au confirmat ca nu ar mai fi un cuplu.
loading...
Cu toate acestea, Lidia se pare ca incearca sa se distreze cat mai mult in aceasta perioada. Aceasta nu se ascunde si chiar a fost surprinsa alaturi de o prietena si de sora ei, Lorena, la o terasa din Bucuresti, unde s-au intalnit cu mai multi prieteni. Lidiapare ca s-a distrat de minune. Evident, Razvan a fost marele absent al serii si nu si-a facut deloc aparitia langa cea care ii este partenera de viata de cinci ani de zile, aceasta fiind inca o dovada ca cei doi nu ar mai forma un cuplu.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro