Durere in familia Monicai Gabor. Fiicele lui Emil, in lux, departe de casa, el, in agonie

Tatal Monicai Gabor duce boala pe picioare cum numai el stie, iar pe langa problemele medicale cu care se confrunta, bacauanul s-a trezit si cu necazuri financiare.

In timp ce fiicele lui traiesc bine-mersi departe de casa, Emil se chinuie zi de zi si pare ca fetele l-au cam uitat.

E drept ca Ramona si Monica il mai ajuta din cand in cand, insa se pare ca ajutorul lor nu este suficient.

Emil s-a trezit cu o datorie de 8.700 de euro, iar pe langa asta, la finalul anului trecut a fost nevoit sa stea la Terapie Intensiva din cauza unui accident petrecut in trecut.

loading...
Despre datoria cu pricina, pentru care fusese executat silit, se stia inca din 2018. Ce nu se stie este daca Ramona si Monica l-au ajutat in acest timp, scapandu-l pe tatal lor de griji.

Pe langa asta, Emil Gabor trebuie sa fie foarte atent la tot ceea ce face din cauza accidentului pe care l-a suferit in urma cu 10 ani, in urma caruia a ramas fara splina.

„Am fost internat la Boli Interne si mi-au gasit mai multe… din cauza accidentului ala, de acum 10 ani, cand mi-a cazut un lemn mare pe spate”, a declarat tatal Monicai Gabor in urma cu ceva timp pentru revista Ciao.

„Pana atunci eram bine si de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, ca mi-a rupt tot in mine. Am splina scoasa, intestinal… mi-a taiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Si, normal, daca am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine ca… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur”, a mai spus barbatul.

La ceva timp dupa ce a iesit din spital, Emil a mai primit o veste proasta: a fost dat in judecata pe 8 aprilie 2020 in legatura cu procesul de executare silita din 2018.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro