Echipa Acces Direct, atacata cu pietre din cauza Vulpitei

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“, Mirela Vaida, este in stare de soc dupa scandalul care a avut loc in comunca Blagesti, provocat de socrul Vulpitei, care a aruncat cu pietre in membrii echipei Antena 1. Mai multe detalii despre incident, in paragrafele urmatoare.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Veronica si Viorel Stegaru, ajutati de echipa emisiunii „Acces Direct“, au vrut sa o surprinda pe fiica lor, plecand din Capitala incarcati cu jucarii, dulciuri, si haine pentru micuta Maria. Doar ca, asa cum spune si proverbul „Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ“, asa s-a intamplat si in cazul de fata.

Cu toate ca au plecat cu ganduri pasnice din Bucuresti, sotii Stegaru au fost primiti cu… circ. La vederea lor si a cameramanilor, socrul Vulpitei a inceput sa injure ca la usa cortului, adresandu-i nurorii sale vorbe pline de venin, si aruncand cu pietre in membrii echipei, si chiar in propriii copii.

Barbatul a inceput sa tipe ca nu vrea sa fie filmat, cerand cameramanilor sa plece din poarta lui. Ba mai mult, Dumitru Stegaru a amenintat ca „Daca o prind de data asta, chiar ca o tund“, facand referire la nora sa. Totodata, barbatul i-a strigat Veronicai faptul ca nu ii va mai da fetita inapoi, deoarece nu este in stare sa aiba gija de ea.

loading...
Intamplarea din comuna Blagesti a lasat-o fara cuvinte pe cea care prezinta emisiunea „Acces Direct“. Mirela Vaida a ramas socata cand a vazut de ce este in stare sa faca socrul Vulpitei, mai ales ca cei doi au avut doar ganduri bune, intentionand sa isi bucure fetita pe care o au impreuna.

„Daca piatra aruncata de domnul Dumitru nimerea in capul cameramanului, ce se intampla?“, a fost reactia Mirelei Vaida, dupa ce a aflat de incidentul nefericit din Blagesti.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro