Elena Udrea, la plaja cu familia. Ce frumoasa e fetita ei

Elena Udrea pare extrem de fericita langa sotul ei mult mai tanar, Adrian Alexandrov. Desi are mari probleme cu legea, fosta blonda de la Cotroceni pare ca e decisa sa se retraga din viata publica si sa se concentreze pe familia ei.

Elena Udrea se relaxeaza zilele acestea la mare impreuna cu sotul si fiica lor, Eva Maria. Sotul ei a postat o imagine pe retelele de socializare in care se plimba pe malul marii, in timp ce isi tine fetita in brate.

Cea mai sigura cale spre inima unui copil este sa petreci timp cu el – my little girl’ – a scris Alexandrov la descrierea fotografiei, care a fost foarte apreciata in mediul online., avand aproape 1.000 de like-uri.

Udrea se pare ca si-a revenit complet dupa nastere. Ea a reusit sa revina la silueta de dinainte si arata foarte bine la 46 de ani.

loading...
Fosta blonda de la Cotroceni a trecut prin experiente grele de-a lungul anilor, insa a reusit sa gaseasca persoana care sa o sustina si sa o inteleaga. Ea pare foarte fericita alaturi de Adrian Alexandrov, chiar daca barbatul e mai tanar cu 11 ani,marturisind ca au o relatie foarte frumoasa.

„Este o relatie frumoasa, puternica nu doar prin faptul ca avem un copil, ci si pentru ca s-a consolidat printr-o experienta grea pentru oricine. Adrian a facut fata neasteptat, mai bine chiar decat altii cu mai multa experienta de viata. Este un tata minunat, implicat, prea implicat chiar, si care o iubeste enorm pe Eva. Ne place sa facem lucruri impreuna, sa avem planuri care acum o includ si pe Eva’, a declarat Elena, in urma cu ceva timp.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro