Inca o despartire la Hollywood!

Desi erau priviti ca un cuplu solid, actrita Julianne Hough si sotul ei, Brooks Laich, si-au spus adio dupa trei ani de casnicie!

Actrita Julianne Hough si sotul ei, Brooks Laich, unul dintre cuplurile cele mai admirate de la Hollywood, si-au luat fanii prin surprindere, anuntandu-si despartirea, dupa 6 ani de relatie si 3 de casnicie.

Se pare ca pandemia de coronavirus le-a creat celor doi soti si probleme de natura personala, actrita petrecandu-si izolarea departe de sotul ei. Drept urmare, recent, cei doi soti au transmis o declaratie comuna in care si-au anuntat separarea:

„Ne-am acordat cu drag si cu atentie timpul necesar pentru a ajunge la decizia de a ne separa. Impartasim multa dragoste si respect unul fata de celalalt, iar aceste sentimente vor ramane in inimile noastre. Va rugam sa dati dovada de compasiune si discretie fata de noi, in aceasta perioada in care incercam sa mergem inainte’.

loading...
Julianne and Brooks s-au distantat social literalmente in ultimele doua luni, in contextul pandemiei de coronavirus. Ea a stat in Los Angeles, in timp ce sotul ei si-a petrecut timpul in Idaho. Julianne has stayed in Los Angeles, while Brooks spent time in Idaho. „El o iubeste. Ea il iubeste. Pot spune cu siguranta ca se vor iubi mereu. Dar au inteles amandoi ca nu sunt facuti sa-si traiasca vietile ca sot si sotie”, a spus pentru People un apropiat al cuplului.

Julianne Cooper este cunoscuta mai ales pentru rolurile sale din Harry Potter – Sorcerer’s Stone, Burlesque, productia de televiziune de Grease, unde a fost protagonista, Burlesque, Footloose si Safe Heaven. Actrita a fost si jurat al emisiunii Americas Got Talent, in 2019. Brooks Laich este un fost jucator profesionist de hochei pe gheata.

Cei doi sunt impreuna din 2014, iar un an mai tarziu si-au oficializat relatia pe Instagram, anuntandu-si logodna, iar in 2017 s-au casatorit in cadru restrans.

foto: hepta/sursa viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro