Jador a provocat scandalul din parcarea clubului din Constanta.

Mario Fresh, Jador si cameramanul lor au fost agresati, duminica dimineata, de sase barbati, chiar sub privirile Alexiei, fiica Andreei Esca, in parcarea unui club de pe Litoral.

S-a a intrat in posesia singurelor imagini cu momentele violente in care au fost implicati Jador si Mario Fresh, in parcarea unui club de noapte din Constanta. In imagini se observa cum Mario Fresh incearca sa il indeparteze pe Jador, care parea extrem de agitat.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere, la ora 04:32, arata cum cei doi cantareti sunt loviti cu bestialitate. In doar cateva clipe, printre taxiuri, s-a dus o lupta „de gherila”, iar panica si teama s-au instalat rapid. Fiica Andreei Esca a fost martora unor scene terifiante, mai ales ca iubitul ei a fost calcat in picioare pentru ca a incercat sa-l „sustraga” pe Jador de la scandal.
loading...
Conform surselor, Jador ar fi provocat, de fapt, intregul scandal. La finalul petrecerii, atunci cand toata lumea a dorit sa plece acasa, Jador s-ar fi „sustras” de la plata notei. Cantaretul le-ar fi spus celor cu care a petrecut ca trebuie sa plateasca pentru ca ar fi avut onoarea sa stea cu el si cu Mario Fresh la masa. Imediat ce a parasit clubul, in parcare, dupa Jador a mers unul dintre petrecareti, care l-ar fi luat la rost din acest motiv. Jador ar fi lovit primul, dupa care a intervenit Mario Fresh, care, cu greu, a incercat sa-l indeparteze.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro