Jador si-a luat o noua masina de lux!

Jador si-a luat o noua masina de lux! Simpaticul cantaret Jador si-a achizitionat o noua masina. El a facut un vlog in care a aratat bolidul si reactia mamei lui.

Jador si-a luat o noua masina de lux! Artistul mai avea un bolid foarte frumos, dar iata ca a mai facut o achizitie de lux.

Mamei sale nu i-a placut masina, dar ulterior a fost curioasa sa vada mai indeaproape bolidul fiului ei.

„De ce te uiti tu la masina mea, ca ai zis ca nu-ti place”, a spus Jador. „E, imi place, dar ai dat prea multi bani. E greu si sa-i numeri, daramite sa-i ai”, i-a mai zis mama lui. Ulterior a recunoscut ca ii place foarte mult masina.

loading...
Mama lui Jador voia sa isi mai achizitioneze o casa, nu sa investeasca bani multi intr-o noua masina.

„Era visul meu de mic copil, bre”, i-a spus Jador mamei sale.

Jador si-a luat o noua masina de lux! In vlogul in care i-a aratat super-bolidul pe care si l-a achizitionat mamei lui, Jador a introdus si o parte in care apare alaturi de mamaia lui.

Aceasta ii spune cat de mult s-a speriat cand a auzit ca el a luat bataie in Constanta si ca s-a interesat, sa vada ce s-a intamplat si daca nepotul ei e in regula. Cand a auzit ca Jador e ok, s-a linistit.

Mama lui Jador e si ea linistita ca baiatul ei este ok, dupa scandalul care a avut loc pe litoral.

De altfel, Jador si Mario Fresh s-au si impacat cu agresorii si chiar ar fi ciocnit un pahar cu acestia. Totul s-ar fi iscat dupa ce Jador l-ar fi lovit, din greseala, pe unul dintre acestia. Agresorii au crezut ca Jador si Mario au vreo problema cu ei si de aceea i-au lovit.

Jador si Mario Fresh s-au impacat, surprinzator, cu cei care i-au batut pe litoral si si-au retras plangerile de la Politie.

loading...
Potrivit Cancan, cel care i-a impacat pe Jador si Mario Fresh cu cei care i-au batut este Roger Bogdan, cunoscut drept „Bodyguardul VIP-urilor”.

Dupa bataia de la mare, la studioul lui Alex Velea s-au prezentat mai multe persoane din lumea interlopa, noteaza sursa citata. “Cel mai indicat este sa se faca pace, sa fie bine pentru toata lumea. Nu este in regula sa implicam politia, este intre noi, mai bine ne intelegem”, a fost mesajul pe care Jador si Mario Fresh l-au primit marti, la cateva ore distanta dupa ce au fost batuti pe litoral.

Prin intermediul lui Roger Bogdan s-a produs impacarea, acesta fiind sunat, la randul sau, de un luptator de contact, noteaza sursa citata. Agresorii artistilor sunt, la randul lor, luptatori de contact.

Cancan mai scrie ca, dupa ce si-au retras plangerile de la Politie si conflictul a fost stins, Mario Fresh si Jador au si ciocnit un pahar cu agresorii.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro