Jador si Mario Fresh, batuti crunt in parcarea unui club din Mamaia!

Doi dintre artistii momentului in Romania, Jador si Mario Fresh, au fost luati la bataie, sambata seara, in parcarea unui club din Mamaia!

Lino Golden, Mario Fresh si iubita lui, Alexia Eram, au decis sa petreaca un weekend relaxant la mare. Lor li s-a alaturat si prietenul lor, Jador. Ceea ce sperau sa fie cateva zile de distractie s-a transformat intr-un adevarat cosmar.

Potrivit Gandul, sambata seara, Mario Fresh si Jador au fost atacati de sase indivizi, in parcarea clubului.Lino Golden a scapat nevatamat deoarece el a decis sa plece mai devreme si nu a fost prezent la intreaga scena. Ceilalti au mai stat pana la ora 7 dimineata.

Cand au parasit incinta clubului, cei doi au fost atacati de mai multi atacatori, care i-au pus la pamant. Strigatele Alexiei Eram, iubita lui Mario, i-ar fi speriat pe agresori, potrivit martorilor. Mario Fresh si Jador au depus plangere la Politie, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor ca in timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi tipat: „Aduceti sabiile din masina!”.

loading...
Cei doi artisti au declarat ca nu au avut nicio tangenta cu agresorii inainte si nu se cunosteau. Potrivit Cancan, Mario Fresh a scapat cu rani grave. El ar avea maxilarul rupt si o contuzie puternica la spate.

Politistii au identificat persoana apelanta ca fiind un barbat de 25 de ani, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca acesta, impreuna cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic in proximitatea clubului.

La fata locului nu a fost necesara interventia ambulantei.

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul Politiei statiunii Mamaia, unde au depus plangere.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Politistii efectueaza verificari, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si luarea masurilor legale care se impun.

sursa: wowbiz.ro
arcarea unui club din Mamaia!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro