Jador, surprins cu fosta iubita in club!

Jador si-a petrecut weekend-ul la mare alaturi de Lino Golden si Mario Fresh, dar si cu fosta lui iubita, Georgiana.

Jador s-a afisat pentru prima data cu Georgiana public, pe pagina lui de Instagram. In urma cu doua zile, el a postat mai multe videoclipuri la Instastory, pe care ulterior le-a sters. In imaginile repsective aparea si Georgiana, fosta lui iubita, de care sustinea ca s-a despartit. Ei au fost prezenti la o petrecere tinuta de Lino Golden si Mario.

„Jador s-a dus cu Georgiana, dar s-a si postat pe story pe Instagram cu ea. Intr-adevar, o iubeste pentru ca am auzit ca a plans dupa ea si vrea sa se impace cu ea pentru ca i-a fost mereu alaturi”, au declarat vloggeritele Reaa si Tina pe Youtube.

Ulterior, el a sters story-urile, ceea ce poate da de inteles ca intreaga scena a fost doar pentru a-si promova ultima melodie. Mai mult decat atat, vloggeritele sustin ca fostul concurent de la Puterea dragostei ar avea deja o alta iubita.

loading...
„Eu am auzit ca are o iubita, o iubita smechera. Este o iubita foarte influenta. De ce se mai afiseaza cu ea? Daca are iubita, Georgiana de ce mai e in viata lui?!”, sustin Reea si Tina.

Ella de la Puterea dragostei, fosta iubita a lui Jador, a primit si ea pozele respective, dar a declarat pe pagina ei de Instagram ca nu mai vrea sa primeasca imagini cu persoane neimportante pentru ea.

Jador si Mario Fresh s-au distrat pe cinste sambata sera, intr-un club select din Mamaia. Nimeni nu s-ar fi asteptat la ce a urmat. Cei doi, impreuna cu iubita lui mario, Alexia Eram, au fost atacati in parcarea clubului.

Cand au parasit incinta clubului, cei doi au fost atacati de mai multi atacatori, care i-au pus la pamant. Strigatele Alexiei Eram, iubita lui Mario, i-ar fi speriat pe agresori, potrivit martorilor. Mario Fresh si Jador au depus plangere la Politie, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor ca in timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi tipat: „Aduceti sabiile din masina!”.

Cei doi artisti au declarat ca nu au avut nicio tangenta cu agresorii inainte si nu se cunosteau. Motivul pentru care cei sase indivizi au sarit la baraie ar fi fost din cauza unui refuz. Jador a refuzat sa faca poze cu mai multe fete, pe motiv ca este obosit, au declarat surse pentru Cancan.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro