KAMARA MAI ARE NEVOIE DE BANI PENTRU OPERATIILE FIULUI SAU

Problemele de sanatate ale baietelului lui Kamara nu s-au incheiat, iar costurile operatiilor, dar si drumurile pana la clinicile unde vor avea loc interventiile chirurgicale sunt destul de mari… Acestea depasesc suma pe care cantaretul de la trupa Alb Negru a reusit sa o stranga din donatii si nu numai. Pe langa noua operatie din Spania pe care Leon o va avea in curand, mai urmeaza alte doua interventii chirurgicale.

Kamara a oferit de curand un interviu emotionant despre urmatoarea operatie la care va fi supus fiul sau. Aceasta va avea loc in Spania, a spus carismaticul artist si, dupa ce a stat de vorba cu unul dintre medicii care se va ocupa de Leon, a aflat ca exista anumite riscuri. Cu toate acesta, el se roaga pentru ca interventia sa fie una incheiata cu succes, iar recuperarea sa fie usoara si cat mai rapida.

“E o operatie care se face in Spania. Ideea este ca a doua zi ne lasa sa plecam, insa exista niste temeri pentru noi pentru ca este vorba de o anestezie inainte de toate, care implica niste riscuri. Sunt niste lucruri din punct de vedere medical care ne fac sa ne punem intrebari, dar tocmai de aceea cautam niste lamuriri si la alti medici sa intelegem daca totul este in regula, dar s-a putea sa fie niste chestiuni standard si sa ne facem griji degeaba”, a declarat artistul in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.
loading...
Kamara Ghedi a marturisit la un moment dat ca, in urma campaniilor pe care le-a facut pe retele de socializare, a mai strans din banii de care are nevoie pentru Leon, insa, mai are nevoie.
“Operatia trebuie sa se repete o data la opt luni si se face de doua sau trei ori. Sper ca totul sa se desfasoare asa cum am prevazut si Leon sa faca progresele pe care toti ni le dorim. Toate cele trei interventii costa 15.000 de euro, dar mai este si drumul, mai e si recuperarea de dupa. Sunt foarte multe lucruri. Mai este vorba si de interventia din SUA care este cea mai scumpa si care cu tot cu cheltuieli de deplasare poate ajunge la 60.000 de euro”, a mai spus Kamara in cadrul interviului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro