Lidia Buble, cu ochii in lacrimi, dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble, cu ochii in lacrimi, dupa despartirea de Razvan Simion. Vedeta si-a facut bagajele si a plecat la familia sa.

Lidia Buble sufera cumplit de cand Razvan Simion a pus punct relatiei de cinci ani cu artista si a evitat sa vorbeasca prea mult despre acest subiect.

Vedeta a implinit zilele trecute 27 de ani si a petrecut alaturi de o parte dintre persoanele care ii sunt alaturi la bine si la greu.

Si, pentru ca ranile sufletului pot fi vindecate mai usor in familie, Lidia Buble si-a facut bagajele si a plecat la familia sa, acolo unde se simte cel mai bine. Nu a contat ca a condus ore intregi, revederea celor dragi a meritat din plin.

loading...
La un moment dat, vedeta a postat un fragment dintr-o piesa cantata de surorile ei, unde erau rostite si versurile: „Este, oare, iertare pentru tot ce am facut? Doamne, pot eu, oare, s-o iau de la inceput? Inaintea ta, in fata ta…”, fiind oarecum un mesaj subtil catre fostul sau iubit, Razvan Simion, de care s-a despartit de curand.

„E prea dragut la mine acasa. E prea dragut. Imi place de nu mai pot, e foarte fain.”, a spus Lidia Buble in lacrimi, pe InstaStory.

„Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe mine pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi fosti iubiti, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar, iar astazi sunt intelept“, este o parte din mesajul de pe Instagram, prin care Razvan justifica despartirea de Lidia.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro