LIDIA BUBLE I-A DAT PAPUCII LUI RAZVAN SIMION DUPA CE L-A PRINS PE “MATINALUL” DE LA ANTENA 1 CU ALTA?!

“Lidia Buble i-a dat papucii lui Razvan Simion dupa ce l-a prins pe matinalul de la Antena 1 cu alta?!” – este intrebarea aparuta recent in legatura cu relatia de iubire a celor doi. Iar ideea unei despartiri iminente printre tot mai mult contur, spre tristetea fanilor cuplului pe care il doresc in fata altarului.

Zvonurile privind sfasitul povestii de dragoste dintre Lidia Buble si Razvan Simion au aparut la inceputul anului si au tot continuat. Iar printre detaliile observate de fani se numara faptul ca cei doi si-au sters de pe Instagram pozele mai vechi in care apar impreuna, dar si faptul ca nu se mai urmaresc pe celebra retea de socializare. Mai mult, se pare ca atunci cand prezentatorul matinalului de la Antena 1 este surprins in compania cate unei domnite, aceeasi roscata din ultima vreme, despre cantareata se spune ca se afla la Deva, relateaza publicatia ciao.ro. Ulterior, cei doi parteneri de viata isi fac declaratii de iubire pe Instagram de parca totul este perfect intre ei… asa cum s-a intamplat si pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

In urma cu ceva timp, Razvan Simion i s-a confesat colegului sau, Dani Otil, in direct, la TV: “Pentru ca relatia noastra, dragul meu prieten, incepe sa fie din ce in ce mai… Ma rog…”. In timp ce unii au crezut ca este doar una dintre glumele acide si obisnuite ale iubitului Lidiei Buble, altii sunt de parere ca, de fapt, se referea la relatia amoroasa pe care o are cu artista. La scurt timp dupa afirmatia prezentatorului, cantareata a spus transant: “Lasati-mi viata persoanala in pace, ca oricum n-o sa va raspund si n-o sa dau apa la moara”.

Flacara iubirii dintre Lidia Buble si Razvan Simion s-a aprins in perioada in care prezentatorul de la Antena 1 iesea din mariajul cu prima sotie.

loading...
“Eu ma retrageam dintr-o relatie care a durat mult, de pe urma careia am doi copii senzationali (n.r.: Ianca si Tudor). Se produsese o ruptura din care nu am putut sa iesim niciunul dintre noi”, a declarat Razvan Simion intr-un interviu mai vechi pentru Revista Unica.
In vara lui 2015, Razvan Simion a anuntat ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima casatorie: Ianca si Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 frati si face parte dintr-o familie de penticostali, iar relatia cu Razvan Simion, confirmata ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro