Lidia Buble si Razvan Simion s-au impacat.

Despartirea dintre Lidia Buble si Razvan Simion a socat lumea mondena. La doar cateva saptamani de la anuntul facut de vedeta Antenei 1, gesturile celor doi tradeaza o noua apropiere.

Artista si moderatorul de la Neatza cu Razvan si Dani par sa fi ingropat securea „razboiului” si sa se afle in relatii mai bune.

Fanii Lidiei si ai lui Razvan isi pun intrebari si se gandesc daca este posibila o impacare intre cei doi.

Gestul facut de Razvan Simion a atras atentia tuturor. Prezentatorul de la Antena 1 o urmareste din nou pe artista pe retelele de socializare si chiar ii apreciaza fotografiile. Fanii celor doi s-au entuziasmat si asteapta sa vada daca Lidia si Razvan au reinnodat o relatie de prietenie sau urmeaza sa faca anuntul cel mare si sa formeze din nou un cuplu.

loading...
Mesajul matinalului a fost unul emotionant, este adevarat, insa surse din preajma fostului cuplu arata cu degetul inspre vedeta TV. ”Razvan Simion a fost cel care s-a despartit de Lidia Buble?! Si nu de ieri, de azi! Situatia asta dureaza de cateva luni bune. Ea a incercat sa mai ascunda, insa, era foarte trista de fiecare data, fiindca el i-a zis ca este mai bine sa stea singura, ca si cand…gata, aici se opreste povestea. Lidia a mai incercat sa salveze ceva, dar nu s-a putut, constientizeaza ca nu se mai poate face nimic. Vor ramane probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atat”, au dezvaluit apropiatii celor doi pentru WOWbiz.ro!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro