Livian ii spulbera orice speranta Biancai

In emisiune petrec timp impreuna, se joaca, dar Livian refuza in continuare sa se impace cu Bianca. Incredibil ce i-a spus legat de viitorul lor impreuna.

Concurentii din casa „Puterea Dragostei” i-au atras de mai multe ori atentia lui Livian ca prin atitudinea pe care o are fata de Bianca nu face altceva decat sa ii dea acesteia sperante false. Chiar daca el a negat acest lucru, in continuare o lasa pe Bianca sa se apropie de el, insa ii impune niste limite stricte, mai ales in momentele in care concurenta aduce in discutie viitorul lor impreuna.

Nici nu se impaca cu ea, dar nici nu o ignora total, iar acest comportament pe care Livian il are o face pe Bianca sa fie confuza in ceea ce il priveste. Cei doi se tachineaza, se joaca, iar atunci cand Bianca vrea sa faca pasul spre impacare, Livian o respinge imediat. La fel s-a intamplat si astazi, cand Livian a atacat-o dur pe Bianca. I-a dat o replica la care concurenta nu se astepta.

Bianca: Zici ca esti disperat. Du-te ma ca ai 25 de ani. Iti trebuie familie, fa copii, fa bani, lasa jocul cu faina si cu linte. Fa bani, munceste, fa copii, fa o casa.

loading...
Livian: Doua secunde, copii nu vreau inca sa fac pentru ca nu am cunoscut femeia si pe care am cunoscut-o m-a dezamagit, bani fac si te-am invatat sa faci si tu, o casa mi-am luat.

Livian a parut foarte deranjat de comentariile pe care Bianca le-a facut, considerand ca a sugerat ca este imatur.

Bianca: Cand o sa mergem acasa o sa ne jucam.

Livian: Nu o sa mergem la aceeasi casa, intelegi?

Cu alte cuvinte, Livian i-a spus cat se poate de clar Biancai ce se va intampla dupa emisiune, astfel ca sansele ca cei doi sa se impace sunt foarte mici.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro