Ludovic Orban, anunt important

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut si ca autoritatile nu mai pot tolera ca procedurile de achizitie sa dureze ani de zile pana la desemnarea castigatorului.

“Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut. Saptamana viitoare vom adopta din nou ordonanta de urgenta care sa reglementeze procedurile de achizitie si mai ales termenele limita pentru ficare pas procedural in cursul achizitiei. Nu mai putem tolera ceea ce s-a intamplat de zeci de ani in care proceduri de achizitie sa dureze ani de zile pana sa ajunga la desemnarea castigatorului”, a declarat Ludovic Orban, marti, pe santierul drumului expres Craiova-Pitesti.

Premierul a avut un mesaj si pentru contestatarii de profesie, sa se lase de acest obicei.

“Vreau sa le transmit un mesaj contestatarilor de profesie, sa se lase de acest obicei pentru ca vremea in care la intelegere, la coniventa cu diversi functionari de prin minister sau de prin Compania de Autostrazi se punea la cale torpilarea unor proiecte, a trecut”, a precizat Ludovic Orban, citat de news.ro.

loading...
El a mai spus ca nu mai tolereaza nicio impiedicare a unui proiect de infrastructura care sa fie facuta de functionari sau de conducatorii unor institutii.

“Toate procedurile in care sunt implicate institutiile statului se deruleaza cu cea mai mare viteza posibila, nu mai toleram nicio impiedicare a unui proiect de infrastructura care sa fie facuta de functionari sau de conducatori de institutii care nu inteleg ca prioritatea zero a Romaniei este modernizarea prin investitii in infrastructura de transport, in infrastructura energetica, in infrastructura de sanatate, in infrastructura de comunicatii, in infrastructura de educatie si in infrastructura agricola”, a mai transmis Ludovic Orban.

Premierul face o vizita in judetul Olt, impreuna cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si ministrul Economiei, Virgil Popescu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro