MARGHERITA DE LA CLEJANI A “COMIS-O” IAR SI A FILMAT TOT!

Recent, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui mare scandal. Totul a inceput atunci cand vedeta a provocat un accident in trafic, iar politistii au spus ca era sub influente unor substante interzise.

In dimineata zilei de 23 mai, Margherita a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Sincai, din Capitala. Explicatia pe care a oferit-o tanara a fost ca a pierdut controlul volanului pentru ca se concentra sa isi retuseze rujul. Insa politistii au avut o alta varianta atunci cand aparatul DrugTest a relevat faptul ca Margherita se afla sub influenta unor substante interzis.

Dupa tot acest eveniment care a starnit valva, Margherita nu s-a oprit. Cantareata a avut in continuarea o atitudine extrem de bizara si aroganta, lucru ce a scos la iveala mai multe povesti din familia Clejanilor. Mai mult, desi vedeta a incercat sa remedieze situatia, comportamentul ei a ramas unul care lasa de dorit, mai ales prin intermediul postarilor de pe retelele de socializare, prin care Margherita pare ca vrea sa sfideze orice regula.
loading...
Recent, vedeta a comis-o din nou. Margherita a postat pe contul personal de Instagram un video cu ocazia zilei copilului. Desi gestul s-a vrut unul dragut, finalul nu a fost unul prea fericit. In filmare, cantareata apare alaturi de un copil si danseaza impreuna cu acesta, pe una dintre melodiile in voga din acest moment. Insa la finalu sincronului, Margherita o loveste peste fata, pe cea mica si pare ca nu ii pasa de loc.
In timpul unei piruete, haina vedetei o loveste pe fetita alaturi de care dansa. Insa Margherita nu pare sa acorde mare atentie acestui lucru. Rade si continua sa danseze, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Desi lovitura pe care o incaseaza fetita nu este unu foarte grava, fanii se asteptau ca vedeta sa ii acorde macar putina atentie copilului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro