Margherita de la Clejani mai porneste un scandal!

Margherita de la Clejani nu poate sta departe de scandaluri.

Margherita de la Clejani nu pare sa se opreasca! Dupa ce a fost implicata intr-un accident de masina fiind sub influenta substantelor interzise, fiica lautarilor de la Clejani face tot ce ii sta in putinta pentru a atrage atentia.

Marga si-a dat iar in petic. Cantareata se lauda pe conturile sale de pe site-urile de socializare. Fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani sustine ca nu baga in seama gura lumii si recunoaste care este „drogul” ei preferat: banii.

„Am o minte geniala. No stress. Si nu am nevoie de droguri, pentru ca eu sunt drogul si ma injectez cu verzisori. Asta e antidotul! Si.. Cu ce crezi tu, nu dau nici 2 bani, nu-mi pasa! Nu ai cum, nu te poti compara cu mine, sunt tank si top. Mars, ca zbor in prima clasa”, este mesajul controversat postat de Margherita de la Clejani pe Facebook.

loading...
Margherita neaga ca ar fi consumat heroina.
Margherita de la Clejani a fost testata pozitiv cu heroina, insa neaga ca ar consuma substante interzise. „Eu nu consum droguri, sunt impotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre asta pentru ca nu sunt in masura, voi lasa organele abilitate sa vorbeasca. (…) Imi pare rau ca tot acest scandal a ajuns sa ia asa mare amploare. Nu as vrea sa vorbesc despre acest lucru acum, vor vorbi organele de politie. Nu este normal sa se spuna ca am consumat heroina, va rog frumos sa remediati aceasta poveste. Eu las legea sa-si faca treaba”, declara ea, recent.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro