Mario Fresh a confirmat bataia.

Mario Fresh a confirmat faptul ca a fost batut, insa a ascuns reactia oferita pe un cont de socializare.

Mario Fresh, Alexia Eram, Lino si Jador au vrut ca sezonul estival sa se deschida cu ei in cluburi, pe mese, asa cum WOWbiz a scris, insa totul s-a transformat in cosmar.

Tinerii artisti si toata gasca lor de prieteni au petrecut pana in zori, au incins ringul de dans, si-au cantat propriile melodii, s-au bucurat de cele mai fine bauturi, fara sa se gandeasca vreo clipa la ce poate sa urmeze. Alexia Eram a si postat pe Instagram cateva imagini din club. Fiica Andreei Esca a dansat toata noaptea, la un moment dat s-a urcat chiar pe masa, era vesela.

Dupa o noapte intreaga de clubureala, dansat pe mese si cantat, Mario si-a luat iubita si prietenii si s-au indreptat spre hotel, doar ca, la iesire din clubul de fite unde au petrecut, conform spuselor artistului, se pare ca lucrurile au luat o alta intorsatura.

loading...
Se pare ca Jador, Mario Fresh si Alexia Eram au fost atacati chiar in parcarea clubului. Strigatele Alexiei Eram, iubita lui Mario Fresh, i-ar fi speriat pe agresori, potrivit martorilor. Mario Fresh si Jador au depus plangere la Politie, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor ca in timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi tipat: „Aduceti sabiile din masina!”.
”Asa e sa fii cantaret in Romania. Iti iei mare bataie cand iesi din club, cu ganduri pasnice, spre hotel. Va povestesc eu…”, a fost mesajul pe care l-a lansat Mario Fresh pe pagina sa de Instagram.

Dupa cateva ore de la publicarea acestor declaratii, cand toata lumea se astepta ca Mario sa faca lumina in acest caz, artistul a ales sa taca, ba mai mult, a sters si postarile facute initial.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro