Mirela Vaida, primele declaratii dupa acuzatiile asistentei Emily Burghelea

Mirela Vaida a avut prima reactie dupa demisia lui Emily Burghelea, care ar spus ca Veronica ar fi fost agresata de Viorel. La Acces Direct, Viorel si Vulpita au povestit ce anume s-a intamplat si cum au degenerat lucrurile!

„Mi-e dor de ea, o fata nebuna la care am tinut din tot sufletul. Mi-a fost ca o fiica, o iubesc in continuare, la 21 de ani mai faci si tampenii”, a spus initial Mirela despre fosta sa asistenta, Emily Burghelea.

Totul ar fi inceput in weekend, cand Veronica ar fi fost chemata de Emily la o petrecere intr-o vila din zona Pipera. Cum Viorel nu a fost de acord sa o lase singura, au mers amandoi, fiind luati cu masina de Emily si partenerul acesteia: „A facut ceva in weekend care nu este deontologic, nu e profesional, a incalcat niste reguli foarte grave, a fost chemata in sedinta luni la ora 12:00, stia ca a gresit. Ea si-a pregatit iesirea din decor aruncand cu mizerie intr-o echipa care a iubit-o foarte mult pe aceasta fata. A facut un gest necugetat si cand si-a dat seama ca va fi trasa la raspundere, a facut o sceneta de adio. E foarte buna pe teatru”, a spus Mirela Vaida.

La petrecere ar mai fi fost inca un barbat si alte doua fete. S-a baut, s-a dansat, existand mai multe filmulete cu Veronica, pe care echipa Acces Direct a decis sa nu le difuzeze din respect pentru aceasta, dupa cum a precizat Mirela Vaida.

loading...
Viorel Stegaru a povestit ca Emily Burghelea le-ar fi spus sa nu povesteasca sub nicio forma cele intamplate, ceea ce i-ar fi atras atentia, motiv pentru care a anuntat echipa Acces Direct. Contactata de echipa, Emily le-ar fi spus ca Viorel era beat.

„Eu, la varsta mea, credeam ca, cunosc lumea… mi-a aratat fosta asistenta ca nu cunosc oamenii si ca ei ma pot insela! Uitati-va la mine, am trei copii acasa, pe care i-am nascut, ca-mi vine sa plang, doar cu rugaciune, pentru ca nu puteam sa am copii… pai sa vin sa vad agresivitate in fata mea si sa ma fac ca ploua ca sa fac emisiuni frumoase la TV, nu va suparati, eu trebuie sa mai exist si dupa emisiunea asta. Credeti ca e posibil o astfel de mizerie? Inainte sa aruncati cu noroi, analizati un pic ce s-a intamplat aici”, a mai spus revoltata Mirela Vaida.

Mirela Vaida s-a aratat foarte ingrijorata cu privire la ceea ce s-ar fi putut intampla in seara cu pricina: „Emily a tacut tot timpul, a fost cea mai buna prietena cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi. Eu am dreptul sa cred ca acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalti, doamne fereste, ce ganduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste granita, cine stie ce ii faceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi sa faci astfel de acte iresponsabile”.

Intrebata de Mirela Vaida daca a fost agresata de Viorel, Vulpita a infirmat cele spuse de Emily. Mama a trei copii, Mirela Vaida a dat asigurari ca daca ar fi stiut ca Veronica este agresata, ar fi anuntat prima autoritatile: „Sunt primul om care suna la politie daca cumva tu esti victima violentei. Mi se pare extrem de grav sa spuna cineva ca am fost complici la acest lucru”, a conchis Mirela Vaida.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro