Principele Nicolae, nepotul regelui Mihai, va avea un copil!

Principele Nicolae si sotia sa, Alina de Romania, vor avea avea un copil.

Anuntul oficial a fost facut de Principele Nicolae printr-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook chiar de 1 iunie.

”Sunt fericit sa va pot impartasi ca sotia mea, Alina-Maria, este insarcinata cu primul nostru copil, care va veni pe lume in noiembrie. Ocrotit de dragostea parintilor si a familiei, copilul nostru va fi educat in respectul stramosilor si al valorilor traditionale, in spiritul iubirii si al responsabilitatii fata de tara, in credinta in care am fost botezat, ca ti bunicul meu, Regele Mihai. Asa sa de ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”

Nicolae al Romaniei, nepotul Regelui Mihai, s-a casatorit cu Alina Binder in septembrie 2018, la Sinaia.Nunta a fost una spectaculoasa, la care au participat memebri ai caselor Regale din Europa. Au lipsit insa cei ai Familiei Regale din Romania. Asta pentru ca nepotul Regelui Mihai este certat cu matuta sa, Principesa Margareta, sefa Casei regale. mai mult chiar, Principele Nicolae a fost exclus din Casa Regala in timp ce Regele Mihai inca traia, desi motivele exacte sunt neclare si acum.

loading...
Copilul pe care sotia Principelul Nicolae il va naste in noiembrie este primul stranepot al Regelui Mihai, care va fi nascut in Romania.

Nicholas Medforth-Mills este fostul Principe Nicolae de Romania caruia i-a fost retras titlul in 2015. A fost exclus din linia de succesiune la coroana din motive inca invaluite in mister, dar ramane, potrivit sondajelor, cel mai iubit membru al Casei Regale. Acesta se bucura de o simpatie in crestere in randul romanilor, mai ales dupa ce s-a intors in Romania si s-a casatorit. A fost de altfel, prima nunta a unui membru al Familie regale facuta in Romania.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro