Raluca Munte, fosta concurenta de la Puterea dragostei, este insarcinata?

Raluca Munte, fosta concurenta de la Puterea dragostei a facut un anunt socant pe retelele de socializare. Este insarcinata?

Raluca Munte, fosta concurenta de la Puterea dragostei, a reusit sa ii socheze pe urmaritorii ei de pe retelele de socializare. Tanara i-a facut pe fani sa isi puna semne de intrebare, dupa ce a postat un video pe Instagram Sories, in care aparea cu burtica de gravida. Mai mult decat atat, ardeleanca a scris si un mesaj cu subinteles alaturi de clipul cu pricina.

Videoclipul i-a socat pe fanii fostei concurente din casa Puterea dragostei pentru ca se stie ca aceasta nu are iubit sau cel putin nu s-a afisat cu niciun barbat in ultima perioada, mai exact de cand s-a despartit de fostul ei partener de viata.

Pe inregistrarea in care apare cu burtica. Raluca Munte ii intreaba pe urmaritorii ei „Cine va fi mamica, cine va fi mamica”, iar mesajul care insoteste videoclipul este „Baby on board (n.r Bebelus la bord)”.

loading...
Nu se stie insa daca tanara a vrut doar sa le faca o gluma internautilor sau daca este intr-adevar gravida, insa un lucru este cert. Raluca Munte de la Puterea Dragostei a reusit sa isi socheze fanii, poate chiar si apropiatii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro