Ramona Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu s-au impacat!

Ramona Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu formeaza din nou un cuplu.

Ramona Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu s-au despartit in urma cu doua saptamani. Cei doi tineri pareau fericiti si indragostiti si nimeni nu se astepta ca ei sa puna punct relatiei. In urma cu doar cateva saptamani ei au mai avut parte de un episod asemanator, dar timpul petrecut separat i-a facut sa mai dea o sansa relatiei. Nici de aceasta data lucrurile nu au mers foarte bine intre asistenta de televiziune si artistul care face senzatie pe YouTube. si daca ultima despartirea parea una definitiva, se pare ca Ramona Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu si-au reconsiderat decizia si au ajuns din nou impreuna.

Impacarea l-a costat scump pe Cuza de la Noaptea Tarziu, care i-a oferi iubitei masina lui pentru a-i intra din nou in gratii. Ramona Olaru a fost surprinsa de paparazzii Cancan la volanul bolidului de lux al tanarului cu care se iubeste de aproximativ un an.

Ruptura dintre Ramona Olaru si Cuza de la Noaptea Tarziu s-a produs brusc, pentru ca in urma cu o seara acestia au fost impreuna, iar el a etichetat-o pe frumoasa asistenta de televiziune pe Instastor. In ziua urmatoare, insa, ea a publicat un mesaj extrem de acid la adresa lui.

loading...
Cuza de la Noaptea Tarziu nu a luat in serios mesajul acid pe care ea l-a transmis, ci l-a pus pe seama unor emotii de moment.
„Cu toate ca, din afara, pare ca exista un razboi, noi ne-am despartit amiabil. Story-ul acela il pun pe seama impulsivitatii de moment, ea fiind o fire vulcanica. Scandalul dintre noi este doar o speculatie. Eu nu pot decat sa-i multumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Ii doresc mult succes in cariera si numai bine. Nu pot sa vorbesc de rau persoana cu care am impartit atatea clipe si sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot sa spun decat: «Back to work» (Inapoi la munca, n.r.)”, a declarat Cuza, pentru Cancan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro