Ramona paraseste casa Puterea dragostei?

Ramona de la Puterea dragostei a facut un live in urma cu cateva zile, in care a vorbit despre dorinta de a pleca acasa cat mai curand. Va parasi aceasta emisiunea?

Ramona paraseste casa Puterea dragostei? Concurenta a facut un live pe Instagram in urma cu cateva zile, iar fanii au ramas socati cand aceasta a spus ca abia asteapta sa plece acasa.

Mai mult decat atat, internautii au intrebat-o cat mai sta in competitie, iar ea a spus ca a venit cu gandul de a sta o saptamana, iar apoi sa se intoarca la copilul ei, macar sa il viziteze cateva zile. Cert este ca Ramonei ii este tare dor de casa. Va mai rezista blondina in emisiune, mai ales ca acum s-a certat si cu Ella?

Ramona nu a vrut sa dea prea multe detalii despre ce s-a intamplat intre ea si Ella, mai exact ce a deramjat-o la bruneta, dar a spus ca s-au impacat si ca continua sa imparta aceeasi camera de hotel.

loading...
„Da. Noi ne certam si iar ne impacam. Stiti cum sunt lucrurile. Da, se vede urat, dar na. N-avem ce sa facem. Sunt momente si momente. Nu suntem toti perfecti, nu suntem toti la fel. Eu cand am venit aici, nu am stiut ca o sa vina acest virus, credeam ca o sa vin, o sa stau o saptamana, apoi voi merge acasa..Daca asa a vrut Dumnezeu, ce pot sa fac? Imi e foarte greu, dar o sa trec si peste asta. O sa merg acasa…

Da…eu sunt o falsa. Multumesc lui Dumnezeu ca spun lucrurile in fata si nu stau sa le spun pe la spate. Ma dau prietena cu tine in fata si pe la spate te barfesc. Nu! Asta sunt eu. Abia astept sa ma intorc acasa. Cei care imi spuneti mie ca sunt o falsa, nu sunt o falsa.

Eu spun in fata chiar daca imi e prietena. Asa mi se pare normal. Asa ca nu ma mai condamnati voi pe mine pentru ca sunt sincera. Daca suntem prietene, sa nu iti mai spun ce ma deranjeaza la tine? Nu, frate. Asta sunt eu. (…) E foarte greu aici, toti suntem tensionati. Majoritatea vrea sa mearga acasa…”, a spus Ramona in live.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro