Ramona, petrecere pe yacht! Adevarul despre prieteniile de la Puterea Dragostei

Ramona de la Puterea Dragostei a avut parte de o petrecere surpriza de ziua ei.

Astazi, 14 iunie, este ziua Ramonei de la Puterea dragostei. Cu o zi inainte de aniversare, colegii de la Puterea Dragostei i-au pregatit insa o surpriza. Ramona a avut parte de o petrecere surpriza pe un yacht.

”Va multumesc din suflet pentru cea mai frumoasa surpriza. Va iubesc”, este mesajul pus de Ramona de la Puterea Dragostei, langa o poza de la petrecere. In imagine apar, alaturi de Ramona, Ella, Bianca si Livian si Berna cu Philip. Se pare ca doar ei au fost la petrecerea organizata pentru Ramona, ceilalti concurenti lipsind.

Ella, care este colega de camera si buna prietena cu Ramona, i-a trimis acesteia un mesaj emotionant.

loading...
”La multi ani draga mea. Sa stii ca ma bucur mult ca Dumnezeu mi te-a daruit ca si colega. Ai aparut la momentul potrivit in viata mea, intr-o tara indeparatata, departe de casa, ne avem una pe alta. Cu aceasta ocazie iti doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate, iubire si tot ce-ti doreste inima ta, El sa-ti indeplineasca! Frumoasa esti ohoho! Esti o mama extraordinara si o fata de pus la rana! Multumesc! Te iubesc”, este mesajul transmis de Ella de la puterea Dragostei pentru Ramona, de ziua sa de nastere.

In poza de la petrecerea Ramonei de la Puterea Dragostei apar Bianca si Livian unul langa celalalt, iar acest lucru intareste vorbele spuse zilele trecute in emisiune de Andreea Pirui. Bianca si Livian au trecut prin momente foarte tensionate in ultimele luni. Au trecut de la o despartire dureroasa, la o relatie de prietenie la care lucreaza si in acest moment. Andreea Pirui a avut multe de reprosat, in emisiunea Puterea Dragostei de sambata, 13 iunie, despre aceasta relatie de „prietenie” dintre cei doi. Ea sustine ca nu crede in relatia lor de prietenie si faptul ca, dintr-o data, este prietenoasa cu Ella. Concurenta este de parere ca Bianca si Livian s-au impacat si sunt impreuna in afara emisiunii, dar cand ajung pe platoul de filmari, ei joaca un rol.

Andreea Pirui: ”De ce te rezumi la strategii? Eu cred ca va vorbiti in afara si cred ca afara sunteti impreuna si aici vreti sa o lasati asa. Parerea mea!”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro