Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit!

Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit, dupa cinci ani de relatie. Prezentatorul TV a transmis un mesaj inca de la prima ora a zilei. Ce a spus.

Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit. Miercuri, Lidia Buble implineste 27 de ani si este prima aniversare fara Razvan Simion, dupa ce prezentatorul TV a confirmat faptul ca au luat-o pe drumuri separate si ca acum doar colaboreaza muzical.

Razvan Simion i-a transmis un mesaj cu subinteles fostei sale iubite, inca de la prima ora a zilei, iar toata lumea a crezut ca acele cuvinte ii sunt ei adresate:

„Fii cea mai buna versiune a ta”, a zis prezentatorul TV in direct.

loading...
In anuntul separarii de artista, prezentatorul TV s-a invinovatit pentru nefericirea propriei iubite, sustinand ca a devenit.. ”insuficient” in ultima perioada.

„Astazi, Lidia nu mai e fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert pe mine pentru ca nu am avut ce sa ofer cand, poate, ar fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Suntem in continuare o echipa si construim proiecte muzicale. Si in rest, doi fosti iubiti, actuali foarte buni prieteni”.

Ce spun prietenii celor doi
Surse din apropierea cunoscutului prezentator au dezvaluit pe impact.ro cum s-a sfarsit totul si care este viata acestuia acum:

„De jumatate de an au inceput reprosurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fara un motiv foarte clar. Pur si simplu dorea mai mult. Inainte de pandemie, ei au luat o pauza, pentru ca fiecare sa se gandeasca ce isi doreste.

loading...
Ea s-a intors mai apoi in casa lui si a incercat sa faca lucrurile sa mearga, insa pur si simplu si-a dat seama ca iubirea pentru Razvan s-a terminat. A devenit prietenie. Bineinteles ca amandoi sufera, insa el este de-a dreptul terminat, a slabit, nu prea doarme, nu mananca.

Razvan inca o iubeste foarte mult. Este un mare pacat, pentru ca ea a ramas alaturi de el in ciuda faptului ca a fost julita pentru divortul lui Razvan. Iar acum, cand apele chiar s-au linistit, ea nu il mai iubeste. Nu mai exista sanse de impacare. Daca mai existau, el nu ar fi anuntat niciodata despartirea. Daca a facut-o, clar nu ai exista cale de intoarcere”, au transmis apropiatii.

sursa kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro