S-a aflat motivul pentru care Jador si Mario Fresh au fost batuti in Mamaia

Dupa ce Mario Fresh si Jador au fost batuti in weekend, in parcarea unui club din Mamaia, incep sa iasa la iveala mai multe detalii cu privire la motivul agresiunii.

In acest weekend, Mario Fresh, iubita lui, Alexia Eram, Lino Golden si Jador au fost protagonistii unui scandal iscat aparent din senin, care s-a sfarsit la Politie, cu cei 6 batausi retinuti.

Iata insa ca doua vloggerite cunoscute in mediul online, Reea si Tina, au dezvaluit, intr-un episod recent pe YouTube, ca, probabil, totul i s-a datorat lui Jador, care este cunoscut pentru aroganta cu care ii trateaza pe cei din jur. totul ar fi inceput in momentul in care artistul a refuzat niste tinere intr-un mod destul de nepoliticos, atunci cand acestea l-au rugat sa faca niste poze impreuna. Ulterior, barbatii de la masa tinerelor i-au cerut acestuia socoteala si asa a inceput totul…

„Fetele au cerut sa faca o poza si Jador ar fi raspuns ca nu face poza. El refuza sa faca poze. A fost o faza in care un om l-a invitat sa cante la nunta lui si i-a zis Ai tu bani de mine? Doar cand iti vinzi un rinichi. Jador a fost foarte arogant probabil si din cauza anturajului’, au povestit Reea si Tina pe vlog, mentionand ca Mario Fresh a intrat in toata situatia asta nevinovat.

loading...
In clipa in care agresorii s-au repezit spre Jador, acesta a rupt-o la fuga si chiar s-a ascuns pentru a scapa de bataie. Cu el se afla o alta tanara, Georgiana, care s-a speriat foarte tare si s-a ascuns intr-un sant.

„Jador alerga si tipa sa-l lase in pace. Georgiana s-a speriat foarte atre si de frica s-a ascuns intr-un sant, in boscheti. Ea cand s-a dus la sectia de politie sa dea declaratii avea iarba si in par si in gura, peste tot. Jador era plin de ciulini ca si el s-a ascuns’, au mai spus Reea si Tina in vlogul lor.

Vloggeritele au mai povestit apoi ca au trait recent o experienta neplacuta, intr-un local din Centrul Vechi, unde Jador s-a dat in spectacol, fiind in stare de ebrietate…

„Acum o saptamana si ceva, eram in Centrul Vechi si, in momentul in care el a vrut sa stea cu noi la masa, dar nu se putea si s-a dus la o alta masa. Pana sa se duca la o alta masa, a tipat ca il doare in beep si ca el este smecher si ca el este beat. Ne-am dat seama ca, daca mai sta mult la masa acolo, o sa se ridice cineva si o sa-l bata. Noi stiam cum face cand bea’, au spus vloggeritele Reea si Tina.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro