Tatal Monicai si al Ramonei Gabor a murit.

Tatal Monicai Gabor a decedat, in urma cu doua zile, potrivit informatiilor Spynews. Monica si Ramona Gabor sunt in doliu, insa ele nu au venit la inmormantarea care a avut loc astazi.

Din primele informatii, Emil Gabor a facut un infarct in casa in care locuia alaturi de altcineva. Tatal Monicai Gabor a murit in urma cu doua zile, iar astazi a avut loc inmormantarea.

El era cam slabut, adica nu mai manca si l-au gasit la 2:30 dimineata decedat. Avea probleme cu plamanii, era tensionat, nu mai putea sa mearga in ultima perioada. Era bolnav rau. Imi spunea ca: «Imi e rau, ma dor oasele»’, a declarat prietenul cel mai bun al lui Emil Gabor in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

N-au putut sa vina, pentru ca nu au voie din America sa vina! Au filmat acolo cu telefonul, au fost in direct’, a mai dezvaluit barbatul, potrivit sursei.

loading...
La inmormantare au participat doar fiica de la Bacau si sora lui.

In 2013, Veronica Bulai, mama Monicai Gabor, se afla in pelerinaj la manastirile din Gorj. Dupa ce au vizitat lacasul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane insotit de un ghid au facut popas la pestera cu acelasi nume, aflata la un kilometru distanta.

De aici, s-au oprit sa faca poze cu stancile din afara pesterii. La un moment, o bucata de piatra grea de sapte kilograme s-a prabusit peste femeia in varsta de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare insa din pacate medicii nu au mai putut face nimic. Pestera este celebra mai ales pentru ca drumul trece direct pe sub stanci. In acelasi timp nu este un loc amenajat in care turistii sa fie feriti de caderile de pietre si nici plase de siguranta.

Femeia era cu un grup de turisti si tocmai vizitasera Pestera Polovragi. S-au dus apoi sa vada Cheile Oltetului. Grupul s-a oprit sa faca fotografii si, la un moment dat, potrivit politistilor, bolovanul de aproximativ sapte kilograme s-a desprins de pe munte si a lovit-o pe biata femeie in cap.

Unul dintre turistii din grupul din care facea parte si mama Monicai Gabor a sunat imediat la 112. La fata locului au ajuns doua echipaje medicale. Unul de la Serviciul de Ambulanta Gorj si un echipaj SMURD.

loading...
Medicii au incercat sa o resusciteze pe femeie, insa, din pacate, toate eforturile au fost zadarnice.

Medicul coordonator al SAJ Gorj, Jana Prejbeanu, a declarat ca echipajele medicale au anuntat Politia cu privire la decesul femeii.

Piatra care a lovit-o pe femeie in cap avea sapte kilograme, conform estimarilor facute de medicii de la Ambulanta Gorj.

Din primele informatii, Emil Gabor a facut un infarct in casa in care locuia alaturi de altcineva. Tatal Monicai Gabor a murit in urma cu doua zile, iar astazi a avut loc inmormantarea.

La inmormantare au participat doar fiica de la Bacau si sora lui.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro