Viorel l-a desfiintat pe Rafaelo!

In emisiune, Viorel a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, fara sa ii pese ca totul este transmis in direct. L-a facut praf pe cantaret si l-a acuzat ca s-a folosit de famima lui si a sotiei lui, Vulpita Veronica.

„Daca nu era Vulpita cu prima piesa, eu cu a doua piesa si apoi iar Vulpita cu a treia piesa, nu stia nimeni de individul asta”, a izbucnit Viorel, dupa ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpita a ajuns la trei milioane de vizualizari pe YouTube in timp record.

Rafaelo nu a suportat sa auda din gura lui Viorel ca tot succesul lui se datoreaza colabararilor cu el si cu Vulpita Veronica.

„Bai, ambalatorule, cine te crezi? Nu iti permit sa vorbesti asa, bai necunoscutule! Eu eram bine inainte sa vin aici, tu erai nimic”, a spus Rafaelo, acestea fiind doar o parte de jignirile pe care el i le-a adus barbatului din Blagesti.

loading...
Mirela Vaida a incercat sa ii explice lui Viorel ca intre Vulpita Veronica si Rafaelo este strict o relatie profesionala, dar el nici nu a vrut sa auda asa ceva. Schimbul dur de replici dintre artist si sotul gelos a continuat pana cand moderaotarea emisiunii i-a amenintat pe amandoi ca ii da afara din platou.

”Rafaelo, daca mai jignesti, te dau afara din platou!”, i-a spus Mirela Vaida manelistului.

Intr-un final, cel care a parasit platoul a fost chiar Viorel.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro