Vulpita s-a saturat de scandal si a pus punct.

Decizie socanta in familia Stegaru! Satula de scandal si de agresivitatea lui Viorel, Veronica si-a luat inima in dinti si a pus punct relatiei. Serialul comico-dramatic de la Antena 1 pare ca ar fi ajuns la final. Unde s-a mutat Vulpita aflati in paragrafele urmatoare.

Anuntul soc a fost facut chiar in cadrul emisiunii „Acces Direct“, de sotul Veronicai. Asa cum a marturisit chiar ea in repetate randuri, Vulpita s-a saturat de scandal si de reprosuri si a decis ca este momentul sa renunte la mariajul toxic alaturi de Viorel.

„N-o mai intereseaza ca are soacra care are grija de copil, nu o mai intereseaza nimic. Hai ca nu scap eu de ea cu una cu doua. Zicea taica-su ca eu sunt vinovat. Nu a invatat nimic. Nu ma credea nimeni. Sa-si aminteasca cine a ajutat-o cand i-a fost mai greu. Sa-si cearca scuze in fata mea.

Trebuia sa bag divort de prima data, sa se duca. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni stie sa spuna“, a declarat Viorel, indignat, dupa ce a aflat ca a ramas fara nevasta.

loading...
Dupa ce a anuntat in direct ca a luat hotararea de a se rupe de Viorel, Vulpita a povestit ca si-a strans bagajele si a parasit apartamentul in care locuiau impreuna.

Tanara spune ca dupa toate cate s-au intamplat in ultimele saptamani nu mai exista cale de impacare, deoarece lucrurile au afectat-o foarte mult.

Reprosurile si certurile ajunsesera la ordinea zilei, motiv pentru care a decis ca este mai bine sa puna punct. Acum, se pare ca fosta partenera (sau cel putin pentru moment), a lui Viorel Stegaru sta singura intr-o camera de hotel si nu mai ia in calcul sa se intoarca la vechiul „camin“.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro