Adriana Iliescu risca sechestru pe pensie!

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a primit o lovitura grea la 82 de ani, intrun moment in care se descurca foarte prost cu banii.

Adriana Iliescu a pierdut, recent, un proces cu rudele ei pentru o mostenire in judetul Valcea si in urma deciziei judecatoresti va fi executata silit. Cea mai batrana mama din Romania se confrunta cu o situatie de-a dreptul disperata, in conditiile in care pandemia de coronavirus a ladat-o fara cea mai importanta sursa de venit, si anume meditatiile. Adriana Iliescu are 82 de ani.

De mai multi ani, Adriana Iliescu se judeca cu o ruda pentru o bucata de pamant situata in judetul Valvea, scrie Gandul.ro. Procesul a ajuns la faza de constestatie in anulare, invocata chiar de mama Elizei, insa la inceputul acestui an, instanta a respins cererea femeii.

Lovitura decisiva pentru cea mai batrana mama din Romania a venit in urma cu o luna: ea va fi executata silit pentru suma de 1.500 lei care reprezinta cheltuieli de judecata a partii adverse.

loading...
”Tip solutie: Admite cererea. Solutia pe scurt: Incuviinteaza executarea silita in dosarul nr. 101/AD/2020, prin toate formele permise de lege, la cererea creditoarei RADULESCU MARIA impotriva debitoarei ILIESCU ADRIANA EMILIA, in temeiul titlului executoriu constand in decizia civila nr. 140/R/10.10.2019, pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul nr. 1634/90/2019.

Autorizeaza creditoarea, prin intermediul executorului judecatoresc, sa treaca la executarea silita a obligatiei debitoarei de a plati creditoarei suma de 1.500 de lei, cheltuieli de judecata, conform titlului executoriu mentionat, la care se vor adauga si cheltuielile de executare silita. Fara cale de atac. Pronuntata azi, 19.06.2020, prin punerea solutiei la dispozitia partilor de catre grefa instantei”, se arata in decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 6, Bucuresti.

Decizia instantei vine intr-un moment extrem de delicat pentru Adriana Iliescu. Femeia are o pensie de doar 2.000 lei si pana acum cateva luni isi rotunjea veniturile din meditatii la limba romana ii mai aduceau 1.000-1.500 lei pe luna, cu care putea sa-si intretina fiica. In timpul pandemiei, acest lucru nu s-a mai intamplat, iar veniturile Adrianei Iliescu au scazut simtitor. Cum-necum, ea va trebui s scoata inca 1.500 lei pentru a achita cheltuielile de judecata, in caz contrar ea risca sa ajunga sa aiba conturile bancare prin care isi primeste pensia suspendate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro