Andreea Mantea, noi lamuriri despre motivele care au facut-o sa renunte la postul de prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei

Andreea Mantea a vorbit la Teo Show despre motivele care au facut-o pe ea sa renunte la emisiunea Puterea Dragostei.

Invitata la Teo Show, Andreea Mantea, care este si o mamica devotata, a vorbit despre motivele care au determinat-o sa renunte la emisiunea Puterea Dragostei, in ciuda faptului ca era respectata si iubita de concurenti si de milioane de telespectatori.

Din cauza virusului, nu a putut reveni in tara timp de mai multe luni, asa ca a decis sa se intoarca definitiv.

Frumoasa Andreea Mantea a spus ca s-ar putea sa i se faca doar de concurentii de la Puterea Dragostei si tot ce a trait acolo alaturi de ei, dar ca, pentru ea si copilul ei, este mai bine sa se intoarca in Romania, mai ales ca isi doreste ca micutul David sa aiba o copilarie frumoasa, aproape de prieteni si de bunici.

loading...
„Eu am aflat ca plec de o luna. Efectiv am simtit ca imi sta viata in loc, am simtit ca…. Sunt om caruia ii place sa traiasca foarte mult si intens. Veneam dupa o zi crunta, groaznica si ma uitam al un cos de gunoi roz langa un copac si ma gandeam ca eu am de trait si de facut lucruri pe care nu puteam sa le fac acolo, din cauza acestui virus”, a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea primelor doua sezoane din emisiunea Puterea Dragostei.

„Am ales cu teama de a nu trece anii pe langa mine si era vorba si despre David. El incepuse sa imi puna tot felul de intrebari ciudate. De exemplu: „Mama, copilaria ta era tot asa, fara bunici? Tu nu aveai bunici?” O data, de doua ori, de trei ori…

Se uita in gol foarte des. Dar eu nu m-am speriat pentru ca asa eram si eu, foarte ganditoare. M-am gandit ca asa e si el. Dar intrebarile eu continuat: „Tu cati prieteni aveai? Tu te vedeai cu el? I-am explicat despre acest virus, cred ca el stie mai multe decat mine, stie regulile mai bine, dar nu vreau ca asta sa creeze traume.

Vedeam atata trairi intense in casa, oamenii au trairi, tot felul de povesti, iar eu si copilul meu nu traiam asa cum ne doream noi, asa cum mi-as fi dorit eu, pentru el si pentru mine”, a declarat Andreea Mantea la Teo Show, despre decizia dificila de a renunta la postul de moderatoare a emisiunii Puterea Dragostei pentru a se intoarce in tara, aici unde locuiesc si bunicii lui David, fiul ei.

sursa Wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro