Andreea Tonciu, declaratie exploziva in urma cu putin timp!

Andreea Tonciu divorteaza? Vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a facut declaratii incendiare.

Andreea Tonciu este una dintre prezentele efervescente din cadrul show-ului fenomen „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Frumoasa bruneta a trecut prin mai multe schimbari, atat de look cat si emotionale, in ultima vreme, si pare ca a devenit cea mai buna varianta a ei.

De curand, protagonista noastra a vorbit, in fata camerelor de luat vederi despre momente mai putin placute din viata ei amoroasa. Mai mult decat atat, aceasta a discutat despre zvonurile conform carora ar divorta si a dezvaluit, in fata telespectatorilor, ce ar face daca ar fi inselata.

Andreea Tonciu isi paraseste sotul pentru un alt barbat? Andreea Tonciu este o personalitate din showbiz-ul romanesc cunoscuta pentru iesirile sale acide si firea ei dinamica. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrites” a facut intotdeauna declaratii fara perdea, tocmai de aceea nu i s-a parut anormal sa raspunda mai multor intrebari personale.

loading...
Intrebata daca a fost vreodata parasita pentru o alta femeie, bruneta a recunoscut ca nici nu si-ar dori sa treaca printr-o asemenea situatie, chiar daca a mai fost inselata in trecut.

„Nu am fost lasata niciodata pentru o alta femeie, dar inselata am fost. Cearta a tinut o gramada de timp si l-am iertat. Nu a meritat, sa nu faceti asta, fetelor”, a declarat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrites”, potrivit wowbiz.ro

Daca sotul ar insela-o, Andreea Tonciu a recunoscut ca ar baga imediat un divort. O separare definitiva nu ar putea exista intre cei doi pentru ca au un copil care ii leaga, pe micuta Rebeca, dar frumoasa bruneta a marturisit, in cadrul interviului, ca s-ar recasatori cu un turc.

„Daca ma insala sotul meu, e greu sa spun ca o sa-l parasesc pentru ca ne leaga un copil. Daca vreodata aud ca umbla cu vreuna, eu bag divort direct si ma recasatoresc cu un turc”, a declarat Andreea Tonciu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro