Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista!

Pe 23 iulie se comemoreaza 3 ani de la trecerea in nefiinta a Denisei Raducu, cunoscuta de fanii sai drept Denisa Manelista. In memoria cantaretei, care a murit la doar 27 de ani, familia a facut un gest emotionant.

Dupa incendiul din urma cu cateva luni, familia a aranjat locul de veci al Denisei, a fost schimbat monumentul funerar, afectat de flacari, au aparut doua vitrine in fata, care adapostesc icoane si fotografii dragi Denisei sau familiei, florile sunt peste tot, ca si jucariile, multe de plus lasate de fani, dar si de rude.

‘Am decis sa facem un mormant elegant, asa cum a fost Denisa pe cand traia. Dar am ales alte culori pentru piatra funerara si, pe partea din fata, in piatra, este gravat chipul ei, iar pe spate este asezata fotografia ei favorita’, declara Adelina, sora regretatei Denisa Manelista, pentru WOWbiz.ro.

In total, cheltuielile cu refacerea locului de veci s-au ridicat la circa 12000 de euro, dar familia nu s-a uitat la bani atunci cand a fost vorba de memoria Denisiei. La fel au stat lucrurile si cu vila mostenita de la artista, pe care Adelina si sotul ei, Florian, o ridica exact in mijlocul satului, nu departe de cimitirul in care este ingropata artista.

loading...
Daca ani buni casa avea doar fundatie si atat, in ultimele luni familia Adelinei a investit masiv, echipe de muncitori lucrand pe ture pentru a termina cat mai repede vila in care visa Denisa sa se mute dupa retragerea din muzica.

‘Noi o sa ne mutam in casa mai incolo, la batranete, dupa ce ne vom intoarce din Spania, dar important este sa terminam si sa arate totul asa cum credem noi ca si-ar fi dorit si Denisa. Pana acum investitia in imobil a ajuns la circa 40000 de euro, dar cred ca la final, cu finisari cu tot, va costa totul peste 100.000 de euro’, a declarat Florian, cumnatul Denisei.

Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o salva si pentru a o vindeca. Din pacate, nu a putut fi salvata si, pe 23 iulie 2017, a murit.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro