Berna de la Puterea Dragostei a lasat sa se inteleaga ca e gravida!

Berna de la Puterea Dragostei, gravida! Imaginea care a creat isterie pe internet!

Berna si Philip de la Puterea Dragostei formeaza un cuplu foarte frumos si solid. Cei doi au ajuns in marea finala a sezonului al doilea, dar au spus ca premiul cel mai mare, pentru ei, este chiar iubirea care ii uneste.

Ei bine, dupa cum poate va amintiti, s-a speculat, in urma cu cateva luni, ca blonda ar fi insarcinata. La inceput, protagonista noastra nu a negat, dar dupa aceea a scris pe insta story ca nu este gravida.

Recent insa, aceasta a postat o fotografie care te duce imediat cu gandul la o confirmare a sarcinii, dupa cum au remarcat, de altfel, si urmaritorii ei. Mai mult decat atat, fanii tinerei au observat ca Berna are cateva kilograme in plus, crestere a greutatii pe care au pus-o tot pe seama unei posibile sarcini.

loading...
Iata imaginea postata de Berna in urma cu putin timp

Berna a fost foarte entuziasmata si surprinsa atunci cand l-a vazut pe Philip, acum o luna, in genunchi, cu inelul in mana. Cei doi au plecat impreuna cu limuzina, unde au servit cate un pahar de sampanie. Dupa ce s-au plimbat putin pe strazile Istanbulului, Philip a pus marea intrebare. Dupa reactia concurentei, se poate spune ca raspunsul a fost cu siguranta „Da!”.

”De azi esti doamna Albu!”; ”De azi sunt a ta pentru totdeauna! De azi inima ta e casa mea.Si azi am spus DA din tot sufletul. Iti multumesc din inima pentru tot,esti o parte din mine! Te iubesc mai mult pe zi ce trece!” au fost declaratiile pe care si le-au facut cei doi indragostiti, pe paginile lor de socializare. Fanii au fost in delir, lasand urari de fericire ganduri bune, atat pe pagina Bernei cat si a lui Philip: ”Casa de piatra, frumosilor!”,”Cei mai frumosi, va respect.”, ”Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult pentru totdeauna!”, ”Doamne va ador, casade piatra!”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro