Bianca a facut o mare greseala la „Puterea Dragostei”

Bianca a facut o mare greseala la Puterea Dragostei si nu vrea ca fratele ei sa o repete. A tinut sa ii spuna acest lucru public pentru a-l proteja.

Bianca a facut o mare greseala la „Puterea Dragostei”. Concurenta a recunoscut acum care este lucrul pe care il regreta, atentionandu-si fratele sa nu pice si el in aceeasi capcana.

Bianca a fost concurenta in ambele sezoane „Puterea Dragostei”, iar acum, dupa ce a trait aceasta experienta, tanara este in masura sa ii ofere sfaturi pretioase fratelui ei, Cristian Comanici, concurent in sezonul trei al emisiunii.

Intrebata daca exista un lucru pe care ea l-a facut in emisiune, dar pe care il regreta si l-ar sfatui pe Cristian sa nu il faca, Bianca a stat putin pe ganduri, dupa care a spus hotarata ce mare greseala a facut. Castigatoarea sezonului doi al emisiunii „Puterea Dragostei” a marturisit ca, daca ar da timpul inapoi, nu ar mai povesti detalii legate de viata ei personala si are alege o singura persoana de care sa se apropie.

loading...
„Sa nu se integreze in gasti pentru ca nu duc la nimic bun. Un lucru pe care l-am facut eu este acela de a povesti, cred ca asta e, de a povesti chestii din viata mea, chestii pe care le faceam unor persoane carora nu trebuia sa le spun nimic, nici macar buna. Cel mai bine ar fi ca toate secretele lui sa le tina doar pentru el si atat si sa incerce sa isi gaseasca un singur prieten sau prietena.”, a dezvaluit Bianca.

Bianca a spus adevarul despre relatia cu parintii lui Livian. Fosta concurenta de la „Puterea Dragostei” a dezvaluit cum se intelege cu ei in prezent.

Bianca a spus adevarul despre relatia cu parintii lui Livian.Cei doi fosti concurenti de la „Puterea Dragostei” sunt mai apropiati ca niciodata, ba chiar locuiesc impreuna atunci cand Livian vine in Bucuresti, desi inca nu s-au impacat oficial.

Dupa Marea Finala „Puterea Dragostei”, Bianca si Livian au decis sa evite certurile minore, dandu-si seama ca singura solutie pentru a-si construi un viitor impreuna este sa lupte pentru asta. Astfel, cei doi se inteleg foarte bine acum, insa nu se grabesc sa se impace, asteptand ca timpul sa le arate care este drumul pe care trebuie sa porneasca.

Desi sentimentele dintre ei sunt puternice, foarte multe conflicte au aparut intre cei doi si din cauza influentelor din familie. Este cunoscut faptul ca tatal lui Livian, Nelson Mondialu, nu este de acord cu relatia celor doi. Bianca a dezvaluit acum ce relatie are cu parintii lui Livian.

„Cu mama lui Livian am mai vorbit si imi place ca este destul de respectuoasa cu mine, imi raspunde la mesaje daca ii scriu, in schimb cu tatal lui nu am pastrat legatura, nu am vorbit absolut deloc, am vorbit doar atunci in emisiune. Eu consider ca sunt ok cu ei.”, a spus Bianca.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro