Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie?

Bianca de la Puterea dragostei a facut anuntul cu care sigur isi va bucura urmaritorii. Decizia a luat-o la scurt timp dupa revenirea in Romania.

Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie? Bianca Comanici a fost una dintre cele mai indragite concurente de la Puterea dragostei, atat in primul sezon, cat si in al doilea, care urmeaza sa isi desemneze marii castigatori in doar cateva zile. Recent intoarsa in Romania, Bianca a fost aspru criticata pentru faptul ca nu a mers inca sa isi vada parintii, cu toate ca a stat un an departe de ei, in Turcia. Concurenta a lamurit situatia intr-un vlog, pentru a lasa lucrurile clare.

Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie? Bianca de la Puterea dragostei a luat acum o decizie impresionanta, care va fi cu siguranta pe placul urmaritorilor ei din mediul online. Concurenta a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro ca vrea sa isi vanda o mare parte din hainele pe care le-a purtat de-a lungul celor doua sezoane ale emisiunii Puterea dragostei, haine obisnuite, cu care era vazuta in timpul saptamanii, dar si cateva dintre tinutele de gala.

Bianca ne-a mai spus ca pentru ca fanii sa poata cumpara obiectele vestimentare, a creat si o pagina de Instagram in acest sens, de unde oricine isi poate alege una sau mai multe haine pe care le-a purtat cea mai indragita concurenta. Cei interesati pot accesa pagina Shop my closet Bibisorii.

loading...
“Am decis sa imi vand hainele pe care le-am purtat de-a lungul emisiunii Puterea Dragostei pentru ca s-au adunat prea multe si nu are rost sa imi incarc garderoba. Voi pastra doar tinutele pe care le voi purta cu siguranta cu o alta ocazie. Ceea ce trebuie sa stie persoanele interesate este faptul ca preturile vor fi accesibile!”, a explicat Bianca Comanici

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro