Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?!

Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! Cea mai controversata vedeta din Romania a marturisit, in cadrul unui interviu, ca vrea sa participe la Puterea Dragostei.

Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! Fosta ispita este, in momentul de fata, cea mai controversata vedeta din Romania si, cu greu deschizi o pagina de internet, fara sa iti apara numele sau pe undeva. Fie ca a fost implicata in vreun scandal sau ca a realizat o declaratie socanta, Bianca Pop este un personaj, devenit cunoscut, fara doar si poate, pentru expresia „o mie de euro cash”.

Se pare ca bruneta a pregatit o noua lovitura pentru fanii sai, marturisind in cadrul unui interviu pentru WowBiz.ro ca isi doreste sa… participe la Puterea Dragostei! ”Mi-as dori sa fiu prezentatoare Tv. Sa am emisiunea mea, ceva de entertainment, ca asa sunt eu. As merge si la Puterea Dragostei, chiar vreau sa merg, acolo vreau sa ma indragostesc! Oricum, daca eu merg, vine si Jador! Daca merg eu, castig in fiecare saptamana,” a dezvaluit Bianca Pop.

Mai mult decat atat, se pare ca focoasa bruneta are o legatura aparte cu nimeni altul decat Jador, devenit cunoscut chiar in urma participarii la emisiunea la care isi doreste si Bianca Pop sa mearga. Cei doi sunt prieteni foarte buni, potrivit declaratiilor ispitei, care isi doreste sa il protejeze pe manelist cu orice pret!

loading...
”Jador a avut un scandal urat, fostul meu a fost chiar cel care a provocat scandalul. Eu pentru Jador as face orice. De azi inainte nu mai pune nimeni mana pe Jador!” a continuat Bianca Pop, potrivit sursei citate.

”Sunt prietena foarte buna cu Jador. Nu vrau sa dau detalii dar mi-a promis ca-mi face piesa…! Voi aparea si in clip…”, a continuat bruneta.

Totodata, bruneta a decis sa abordeze si subiectul filmarilor intime care circula acum pe internet, explicand cum s-a ajuns la publicarea acestora. ”Daca le trimiti la fraieri… Asa fac oamneii fara valoare. Cine are caracter nu da mai departe ceva intim! Sunt ispita in viata! Imi place sa provoc barbatii, sa-i termin psihic!” a dezvaluit fosta ispita.

La capitolul dorinte, Bianca a povestit ca nu isi doreste nimic, pentru ca este o femeie implinita, fericita cu reusitele sale, in timp ce, din punct de vedere al relatiilor sentimentale, bruneta a declarat ca nu poate iubi pe oricine, fiindca este o femeie pretentioasa.

”Sunt singura si disponibila….ma simt foarte bine, pentru ca, de fapt am pe cine vreau eu. Sunt singura pentru ca nu pot sa stau cu oricine. In primul rand trebuie sa-mi placa fizic, cum se comporta, cum ma trateaza.

Nu-mi doresc nimic. Sunt fericita si implinita. Am tot ce si-ar putea dori oricine. Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce am,” a mai punctat Bianca Pop, posibil viitor concurent la Puterea Dragostei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro