BIANCA POP S-A FACUT DIN NOU DE RAS.

Bianca Pop se afla din nou intr-un scandal fara precedent. Dupa ce a acuzat personalul hotelului Regal din Mamaia ca i-au furat doua genti in valoare de 6.000 de euro, ispita de la Insula Iubirii are grave probleme. Pe de alta parte, replica patronilor hotelului este cu totul diferita fata de versiunea ei de poveste.

Nicio zi fara Bianca Pop si fara scandalurile in care este implicata. Desi sustine ca nu iese din casa fara 1.000 de euro pentru ca se simte ca o boschetara, ispita de la Insula Iubirii se face de ras pe oriunde merge, atunci cand vine vorba de plati.

De exemplu, dupa ce a acuzat hotelul Regal din Mamaia de faptul ca i-au fost furate din camera doua genti in valoare de 6.000 de euro, replica patronilor a fost diferita si se pare ca adevarul este, de fapt, ca bruneta nu si-a achitat sejurul petrecut pe litoral.

Socati de cele vazute, patronii hotelului Regal din Mamaia au vorbit pentru replicaonline.ro si au explicat ca Bianca Pop le-a spus ca vine „unul si altul” si plateste sejurul ei. Pe de alta parte, fosta ispita de la Antena 1 acuza ca i s-au furat doua genti in valoare de 6.000 de euro, precum si o suma mare de bani, asa ca nu a mai avut cu ce sa-si achite sejurul, la plecarea din hotel.

loading...
„Este rau platnica. Femeia asta are probleme. Sa vina sa achite contravaloarea sejurului, nu sa spuna ca vine unul, altul sa plateasca”, a spus, pentru Replica, un angajat al hotelului Regal din Mamaia.
„Mi-au fost furate posetele si chestii de peste 18.000 euro. O sa le primesc inapoi, ca sa vedeti ce saracii sunt, aici vorbesc de patronul hotelului. Eu sunt smechera, o sa mearga politia sa mi le ia. Ei imi vor da mie 30.000 euro, ca asa vrea ….. mea. Am sunat la ei, vor 1.000 de euro. Au facut asa ceva cu o vedeta! Mi-au fost furati din hotel foarte multi bani. Normal cand a venit nota, ce eram sa fac, nu aveam bani, doar nu eram sa s.g ….. pentru 1000 de euro. S.g pentru 100.000, 200.000, ca am si eu valoarea mea. La ce persoane si relatii am, nu s.g pe 1.000 euro, nici pe 5.000 nici 10. 000. La ora actuala, sunt cea mai mediatizata vedeta din Romania, nu sunt beata, nici drogata, sunt doar agitata. Am baut, nu am mancat, de aceea ma comport asa”, spune Bianca Pop.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro