Bianca ramane la Puterea Dragostei sezonul 3?

Bianca Comanici ramane la Puterea Dragostei sezonul3? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun fanii emisiunii.

Bianca Comanici ar putea fi concurenta si la Puterea dragostei sezonul 3. Iar fanii emisiunii se tot intreaba daca cea mai veche concurenta din show va ramane si in sezonul 3.

Intrebarea a fost pusa si de Andreea Mantea, intr-una din emisiunile trecute. ”Bianca, vrei sa stai si in sezonul 3?”, a intrebat-o Andreea Mantea pe Bianca Comanici, in conditiile in care toata lumea vorbeste despre Finala Puterea Dragostei sezonul 2 care se apropie.

Raspunsul Biancai Comanici, a fost ”da”, insa ironic, pentru ca pana acum, de fiecare data, concurenta de la Puterea Dragostei a marturisind ca abia asteapta sa plece din emisiune. Bianca este cea mai veche concurenta. A trecut mai bine de un an si jumatate de cand Bianca Comanici nu s-a mai intors in Romania, ea fiind concurenta la Puterea Dragostei sezonul 1, sezon pe care l-a si castigat.

loading...
In vara anului trecut, dupa Finala Puterea dragostei sezonul 1, Bianca, alaturi de Mary, Bogdan Mocanu si Jador, a ramas si in sezonul 2 Puterea dragostei. Daca Mary, Bogdan Mocanu si Jador au parasit pe rand emisiunea, Bianca a ramas, iar acum se pregateste pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2, care va avea loc in curand.

Pana acum, Bianca Comanici a declarat de fiecare data ca va pleca in tara imediat dupa Finala Puterea Dragostei sezonul 2. De altfel, intr-un interviu pentru WOWbiz.ro, Bianca spunea chiar ca spera sa plece din emisiune de mana cu Livian si, daca s-ar putea, sa locuiasca si impreuna.

Iata ce spunea Bianca in urma cu cateva saptamani, in exclusivitate pentru canalul de Youtube WOWbiz.ro: ”Asta este teama mea, atunci cand ajung in tara. Pot sa stau o saptamana-doua, dar mai mult nu as rezista fara el, si as face tot posibilul sa fiu cat mai aproape de Livian. Eu mi-am propus ceva… daca nu o sa concretizam ceva in casa, am sa fortez un pic lucrurile! O sa vreau sa ii arat cum sunt eu afara, fiindca stiu ca sunt asa cum isi doreste el! Totdeauna, mi-am dat seama ca sunt genul acela de femeie pe care il vrea el, dar trebuie sa fie sigur de asta. Si daca noi doi vom locui impreuna, Livian o sa vada cum sunt eu ca persoana, si o sa ma iubeasca mai mult. Cu siguranta, o sa aiba incredere in mine. Noi suntem un tot!”, a declarat Bianca

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro