Bianca si Livian, castigatorii Puterea Dragostei, din ce in ce mai apropiati!

Bianca si Livian, castigatorii sezonului 2 Puterea Dragostei, sunt din ce in ce mai apropiati de cand s-au revazut. Iata cum se comporta cei doi unul cu altul.

Bianca si Livian au fost cuplul favorit al fanilor Puterea Dragostei, datorita povestii lor de iubire controversate. Cei doi s-au iubit cu patos vreme de luni bune, dupa care s-au despartit, spre socul tuturor.

In tot acel timp, cei doi au continuat sa vorbeasca si sa fie unul pentru altul, chiar daca in emisiune spuneau ca intre ei nu va fa mai fi nimic. Si pentru ca Bianca nu a putut trece peste despartire si si-a dorit cu orice pret impacarea, se pare ca cei doi au ales sa isi mai acorde o sansa.

De cand Livian a venit in Bucuresti, Livian si Bianca par a fi de nedespartit. Cei doi au recunoscut ca au dormit impreuna, iar aseara au dansat cu patos, spre privirile pline de incantare ale celor care ii priveau.

Bianca a fost personajul principal in videoclipul piesei lui Robert, insa a interpretat si ea cateva versuri, la inceputul melodiei. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a recunoscut ca versurile sunt pentru iubitul ei.

loading...
„Aceasta melodie este pentru omul care mi-a schimbat viata! Si nu mai stiu ce voiam sa zic…”, este prima incercare a Bincai la inregistrari.

Castigatoarea Puterea Dragstei sezonul 2 s-a lasat cotropita de emotii si nu a putut spune din prima toate cuvintele din incipientul piesei lui Robert.

„Aceasta melodie este pentru omul care mi-a schimbat viata! Mi-a aratat ce inseamna dragostea, respectul si fericirea!”, a spus Bianca intr-un final.

La filmarile clipului, Bianca a avut si un mare regret. Acela ca nu mai are nicio poza cu Livian.

„Era fain sa fi avut si o poza cu mine si cu Livian si sa o pun in rama si sa ma fi uitat asa la ea. Pacat… mi-a venit si mie o idee, dar nu avem cum sa o realizam”, a spus Bianca pe vlog.

Intrebata de Mary daca nu are o poza cu ea si Livian, Bianca a raspuns ca nu stie ce s-a intamplat cu pozele cu ei doi. Ea spus ca le-a pierdut, dar fusese in urma cu mai multa vreme o discutie in emisiune in care Livian ii reprosa Biancai ca ea stergea pozele de pe retelele de socializare dupa fiecare cearta.

loading...
„Sper eu sa fie o surpriza, Livian nu stie ca i-am facut aceasta surpriza, deci pot sa-i zic sa faca un react la clip. Si nu numai la clip, ci si la voce, pentru ca ati vazut ca era vocea mea la inceput si la final. Mi-a fost un pic rusine, dar mi-a reusit. Imi place sa fiu mai curajoasa”, a mai spus Bianca pe finalul vlogului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro