Bogdan Mocanu, hotarat sa-si recucereasca fosta iubita.

Dupa o despartire tumultuoasa, in urma careia s-au varsat multe lacrimi, frumoasa Andra Volos a lasat de inteles ca intre ea si Bogdan, focul iubirii inca arde.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei s-a intors la mama ei, in Italia, dupa ce s-a despartit de Bogdan Mocanu. Povestea de iubire dintre cei doi, pare ca nu s-a incheiat. In miez de noapte, Andra posta o conversatie dintre ea si fostul iubit.

”Mami, mai editezi o poza la baiat?”, este mesajul pe care Bogdan Mocanu i l-a transmis Andrei. Aceasta a vrut sa faca haz de necaz, editand o fotografie cu castigatorul sezonului 1, al emisiunii Puterea Dragostei. Asadar, Bogdan nu s-a ales doar cu o poza editata, ci si cu o peruca.
loading...
Noaptea trecuta, Mocanu si-a luat bilet cu destinatia Italia. Acesta a luat primul zbor spre Milano, la 3:00 dimineata. ”Decizii la 3 dimineata”, este mesajul postat de fostul concurent de la Puterea Dragostei. Ulterior, Mocanu a facut un live pe Instagram, in care sustinea ca se indreapta catre Genova, orasul in care locuieste fosta lui iubita. Tanarul pare decis sa-si recucereasca fosta iubire.

”Care stiti cum sa ajung si eu la Genova. Taxiul cica imi ia 500 de euro ca sa ma duca”, spunea in aceasta dimineata, pe live, Mocanu.

Frumoasa lor poveste de dragoste a inceput in urma cu cateva luni, in cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Cei doi s-au despartit dupa ce au parasit Turcia si s-au intors in Romania. Indragostitii au locuit o perioada impreuna, insa Andra a decis sa puna punct relatiei. Desi intre cei doi inca exista sentimente, dupa cum au afirmat in nenumarate randuri in mediul online, fanii inca spera la o impacare.

sursa Wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro