Cat de bogata e Carmen Harra! Spune ca are in casa obiecte de 2 milioane de euro

Carmen Harra a vorbit de putine ori despre averea sa, despre banii pe care-i castiga in SUA, acolo unde locuieste de ani buni.

In urma cu ceva timp, Carmen Harra a marturisit ca averea ei la ora actuala este de peste 40 de milioane de dolari si consta in case in Florida, apartamente in New York, masini si bijuterii. Recent, intr-o emisiune tv, Carmen Harra a mai facut o dezvaluire, ea sustine ca in care in care locuieste in SUA are obiecte de circa doua milioane de euro.

”Am obiecte in casa in valoare de aproximativ doua milioane de euro. Sotul meu a fost colectionar de arta”, a dezvaluit Carmen Harra.

Carmen Harra si-a facut un nume in lumea celor care fac predictii, fiind cunoscuta nu doar in Romania, ci si in SUA, acolo unde locuieste. Carmen Harra ofera consultatii in SUA, iar tarifele ei nu sunt deloc mici.

loading...
La un moment dat, prezicatoarea a vorbit despre banii pe care-i castiga.

„In prima mea luna in America am facut 10.000 de dolari. Acum, eu pot sa fac foarte usor 40.000 – 50.000 de dolari pe luna. Asta pentru ca eu sunt cunoscuta, am un nume, America ma recunoaste si ma apreciaza. In primul rand, eu fiind consilier in America, castig intre 400 si 600 pe ora. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpa strada din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuti oameni din lume. Faceam consiliere pentru cupluri”, a dezvaluit Carmen Harra.

Carmen Harra este si autoare de carti. Prim sa carte, ”Everyday Karma”, publicata in 2003, a fost un real succes, si a fost tradusa in 20 de limbi. Astfel, la sumele pe care sustine ca le castiga din consiliere, Carmen Harra adauga si banii obtinuti din vanzarea cartilor pe care le scrie. Carmen Harra a declarat ca a castigat cateva sute de mii de dolari doar din drepturi de autor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro