Cati bani castiga, cu adevarat, Mirela Vaida!

Mirela Vaida a obtinut un profit mic in ultimul an de activitate al firmei sale.

Mirela Vaida a obtinut un profit mic cu firma pe care o detine. Vaida a devenit celebra ca prezentatoare a unui show matrimonial, dar vedeta TV mai este implicata in alte proiecte, cum ar fi colaborarea cu Teatrul de Revista Constantin Tanase, precum si organizarea de evenimente private in care Mirela apare intr-un spectacol intitulat „Vaida show”, ea fiind insotita de o trupa de acompaniment si de una de dansatoare.

Mirela Vaida are si o firma prin care isi deruleaza afacerile din acest domeniu, Eventure Company SRL, dar rezultatele nu au fost satisfacatoare in ultimi ani. Astfel, firma lui Vaida a inregistrat pierderi in 2013 si 2014, de 90.371 lei, respectiv de 115.967 de lei. Apoi, firma a revenit pe profit: 40.186 de lei (in 2015), 8.298 de lei (in 2016) si 11.096 de lei (in 2017). In 2018, Eventure Company SRL a inregistrat un profit de 84.633 de lei.

Din pacate pentru Vaida, ultimele rezultate de la Ministerul de Finante, valabile pentru 2019, arata ca Eventure Company SRL a inregistrat un profit net de doar 10.446 de lei, de aproape 8 ori mai mic decat cel din 2017. Tot in 2019, Mirela a mai infiintat o firma, Miral Expert Events SRL, rezultatele acesteia nefiind inca publicate. (vezi ce face azi iubitul secret al Mirelei Vaida)

loading...
Prezentatoarea a fost protagonista unui scandal imens. Dupa ce Emily Burghelea si-a dat demisia in direct, dezvaluind ca Viorel o bate pe Vulpita, Mirela Vaida si-a iesit din fire de fata cu toata lumea din platou si a facut-o praf e mai tanara ei colega. „A fost scandal mare acolo, dupa ce Emily Burghelea si-a anuntat demisia la televizor. Si-a scos casca atunci cand a vorbit si a dat cartile pe fata referitor la bataile incasate de Vulpita, ii era teama ca producatoarea ar putea sa-i spuna ceva nasol.”, au declarat sursele Cancan.

Cand s-au oprit camerele si emisiunea s-a incheiat brusc, Mirela Vaida a balacarit-o pe Emily si i-a spus ca nu trebuia sa zica asa ceva pe post, iar in fata oamenilor spune ca e sora ei si ca ii poarta respect. Adevarul e undeva la mijloc. Da, Vulpita este batuta constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru sa fie tinut ascuns, ii machiaza vanataile de fiecare data, acum i-au luat ochii cu postul ala de asistenta.”, s-a mai dezvaluit.

“Emily trebuia sa minta tot timpul ca emisiunea sa iasa ca la carte, sa nu existe urme de suspiciune in randul publicului. Ea nu cred ca a avut intentii rele sa ii cheme pe Viorel si Vulpita acasa. A vrut, probabil, doar sa se distreze. Atitudinea Mirelei Vaida de dupa ce si-a anuntat ea demisia a fost una de toata jena, i-a spus cuvinte urate in fata tuturor oamenilor din platou, au ramas muti cameramanii, a facut-o cu ou si cu otet ca nu trebuia sa spuna nimic de bataile Vulpitei”, s-a mai relatat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro