Ce a patit vedeta din cauza Vulpitei?

Mirela Vaida a fost aspru criticata pe Internet, dupa ce in editiile trecute i-a dus pe Vulpita si Viorel la canto si la scoala de soferi.

Internautii nu pierd nicio ocazie sa o puna la zid pe Mirela Vaida, mai ales dupa scandalul in care a fost implicata Emily Burghelea.

De cand fosta asistenta tv a emisiunii si-a anuntat demisia in direct, explicand si motivul, majoritatea celor care urmaresc postul de televiziune i-au tinut partea lui Emily si au inceput sa o critice dur pe Mirela Vaida pe retelele de socializare.

Asa s-a intamplat si joi, 2 iulie, cand prezentatoarea de televiziune a postat o fotografie pe retelele de socializare, la care se astepta ca fanii sa reactioneze placut. Insa, au existat si oameni care au criticat-o din cauza Vulpitei si a lui Viorel Stegaru. Mai exact, fanii au fost revoltati ca emisiunea ii trimite pe sotii din Blagesti la ore de canto si la scoala de soferi.

loading...
Mirela Vaida a scris in dreptul imaginii cu pricina „Lejer…de vara”, referindu-se la imbracamintea pe care a ales-o pentru emisiune. Dar, in loc sa primeasca aprecieri, vedeta a primit si comentarii care nu i-au picat bine si care cu siguranta au socat-o.

”Nu va e rusine? Acum sunt la scoala de soferi, fac vocalize, la toamna ce faceti? Ii faceti studenti la Universitate? Nu mai aveti limite?”,

”Schimba subiectele idioate de la emisiune”,au fost doua dintre mesajele acide ale internautilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro